blablabla

Sådär, nu har jag ätit frukost och taggat bilder på Facebook. Det är söndag idag och jag är sjukt trött, kom hem halv tre igår natt och somnade skönt i min säng. Kvällen igår var jävligt rolig, lite jobbiga saker som hände då och då, men skitsamma. När jag skulle gå hem så tog jag fel halsduk på mig och märkte inte detta förrän jag var utanför min gata. Men Hanna har den, så jag får väl hämta den sen eller nått. Lägger in bilderna från igår snart!

Holländskt chokladströssel på rostad macka sitter aldrig fel på söndagar.

Och idag hoppas vi att IFK tar hem guldet. Göteborg har mitt hjärta, inte Stockholm.

Kommentarer
Postat av: Jacqueline Karlsson

Stössel på macka? Hur kom du på denna briljanta ide?

IFK fick inte guldet, men du skulle sett hur mycket polisbilar och bråk det var på nils ericsson stationen, nästan så att många inte kom fram till sina bussar. Men som tur var körde mamma och pappa mig upp till Svenljunga. Vi mötte en älgko på vägen, pappa fick tvärbromsa för attinte nita den!!!! Men vi klarade oss.

2009-11-04 @ 18:42:50

Kommentera inlägget här:

Jag orkar inte ha en "msnkonversation" här på bloggen, så istället för att fråga hur jag mår, gör osv. så kan ni väl kommentera om det jag har skrivit i inlägget här ovan? Om ni absolut vill fråga, så adda får ni gärna adda min msn.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0