fusk, ösregn och naturgodis

Denna onsdag började med nationellt prov i matte, gick väl sådär. Kunde gått sämre, haha. Sen var det lunch och sedan mattelektion igen där vi gick igenom provet. Sen var det dags att kolla på Kampen om Kungsbacka mellan Aranäs och Lindälv. Först köade vi och när vi nästan var framme var det tydligen fullt, men vi smet in när vi fick ett gyllene tillfälle.
Det var 5-kamp och jag har aldrig sett ett lag fuska så jävla mycket som Lindälv, helt sjukt. Jag och Lisa gick mitt i och när vi gick hade Lindälv övertaget. Så här man på bussen påväg hem av grabbarna lite längre fram att Aranäs vann, UNDERBAAART!

Jag och Lisa drog somsagt mitt i för att hinna gå till Kungsmässan och kolla efter en present till hennes pappa. Det ösregnade, så vi fick använda min halsduk som paraply, vi måste sett otroligt mobbade ut. Vi hittade i alla fall ingenting, men lite naturgodis fick vi köpt, gottigt är det.


Pisseblöta och fula, men jag tycker om oss.

Har inga direkta planer för ikväll, funderar på att bara vara hemma och ta det lugnt. Det regnar ju så jävla mycket. Mitt rum behöver städas, som alltid. The Bloodhound Gang är jävligt bra btw.


Kommentarer
Postat av: michaela

ja, men hon var sjuk :(

2010-05-12 @ 19:11:05
URL: http://miski.blogg.se/
Postat av: michaela

först hade jag ju velat lukta på den (a) men tror nog inte att jag hade lagt pengarna på det ;p puss <3

2010-05-12 @ 19:11:36
URL: http://miski.blogg.se/
Postat av: JULIA

hehehe gör så :D

2010-05-12 @ 19:34:27
URL: http://jjuliarosen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Jag orkar inte ha en "msnkonversation" här på bloggen, så istället för att fråga hur jag mår, gör osv. så kan ni väl kommentera om det jag har skrivit i inlägget här ovan? Om ni absolut vill fråga, så adda får ni gärna adda min msn.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0