newer saw the sunshine

Kan ju börja med att be om ursäkt för dålig uppdatering för er som bryr er. Dock har en viss person bestämt att jag inte får sitta vid datan på ett tag, dock undantag för skolarbete. Men det är ju bara bra egentligen, för då får jag mer gjort i skolan.
Men annars mår jag bra, lite trött bara. Har två restuppgifter kvar i skolan nu, sen ingenting mer. Det spritter sommarkänslor enda ut i fingertopparna. Så skönt och slappt nu när vi snart slutar. Åh, ser alla treor som förbereder sig för sin student på fredag, det är så fint på nått sätt. På teatern nästa vecka ska vi ha knytkalas, ett klart tecken på att skolan slutar snart. Sen nästa vecka ska vi leka med våra parallellklasser, haha.
Det är:
- Fyra dagar kvar tills det är fredag.
- Tio dagar kvar till skolan börjar.
- Elva dagar kvar tills jag åker till Öland med brudarna.
- Tjugofem dagar kvar tills midsommar.
- Tjugosex kvar tills jag fyller sjutton.

Jag har tyckt och kommer alltid att tycka att juni är den bästa jävla månaden på heeela månaden. Förövrigt har jag nyss ätit en sallad som blev mycket godare än förväntat, mumz. Nu ska jag plugga engelska så jag blir klar med skiten någon gång.
Och för er som fortfarande antecknar så har jag skrattat väldigt mycket med Pernilla idag, det är min brutta det.

Bild från i fredags.

Kommentarer
Postat av: emmyg

tack söta :D

2010-06-08 @ 21:36:21
URL: http://jonesochgiftet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Jag orkar inte ha en "msnkonversation" här på bloggen, så istället för att fråga hur jag mår, gör osv. så kan ni väl kommentera om det jag har skrivit i inlägget här ovan? Om ni absolut vill fråga, så adda får ni gärna adda min msn.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0