sun will shine for you

I don't think I know you. Don't think I ever will. Am I in love with you? Well, I don't know still.
It may sounds strange, but I'm warnin' you. I may not be that nice. Maybe, baby, I'm a heartbreaker. Heartbreak. Heart of ice. But I'm burnin', burnin'. Because you set my soul on fire.


Lyssnar på gamla fina låtar från när jag var liten och blickar ut över det samhälle som dränks av allt regn. Jag är trött och sugen på en kopp te i smak av äpple och kanel. Önskar att jag hade ett badkar att krypa ner i, så skulle jag ha tända ljus och lyssna på Melissa Horn. Men istället sitter jag här, utan strumpor och fryser.

Förövrigt bloggade min syster om mig igår, underhållande. Ett utdrag ur gårdagens inlägg:

Får mig att tänka på att min syster flyttar förmodligen till Halmstad för att plugga till hösten. Det kommer att bli tomt. Ingen att jävlas med, låna kläder av, brottas med, dela internskämt med, reta mami med, skratta halvt ihjäl sig med, ingenting typ.

Julia och Caroline, back in the days.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Jag orkar inte ha en "msnkonversation" här på bloggen, så istället för att fråga hur jag mår, gör osv. så kan ni väl kommentera om det jag har skrivit i inlägget här ovan? Om ni absolut vill fråga, så adda får ni gärna adda min msn.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0