alla vill till himmelen men få vill ju dö

Det är inte så svårt att vara trött när man somnar efter halv två natten innan. Igår hade jag väldigt svårt att sova, vilket jag tror att många andra har på söndagskvällarna. Låg och kollade på Match Point, bra film faktiskt. Hade faktiskt glömt hur fin puddingen Jonathan Rhys Meyers är, herre min skapare.

Skulle inte tacka nej till denna grabb, mumz.

Sover jag sova i fyra timmar resulterar detta oftast till att jag antingen blir jävligt sur eller flummig. Idag var jag det sistnämnda, längesen jag skrattade så mycket i skolan.
Imorgon är det A-dag och jag är ledig, hur gott är inte det då? Ska bli otroligt skönt med sovmorgon, dock blir det till att plugga hela dagen och jag har bestämt mig för att bli klar med alla restuppgifter denna vecka, kanske blir omöjligt, men jag ska göra mitt bästa i alla fall. 

Så nu sitter jag här, trött och lyssnar på Timbuktu. Har nyss ätit min sista godis ur den lilla påse som mami köpte med sig till mig, sötis.
Känns som om jag har svalt en hel burk med sömnpiller typ, hehe.

Kommentarer
Postat av: azra

sv; matten funkar inte... om du spelat fotboll i åtta år och la av då du var sex... hur fan går det ihop? :(

vilket lag spelade du i?åh, det är du med din snyggis!!

2010-05-17 @ 20:52:24
URL: http://aazrah.blogg.se/
Postat av: Nath

Då är vi två =) När han är med i skruva den som beckham e han ju rå snygg ;)

2010-05-21 @ 21:01:19
URL: http://onlynattan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Jag orkar inte ha en "msnkonversation" här på bloggen, så istället för att fråga hur jag mår, gör osv. så kan ni väl kommentera om det jag har skrivit i inlägget här ovan? Om ni absolut vill fråga, så adda får ni gärna adda min msn.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0