du går på ditt oefterhärmliga sätt, över skolgårdens grus för dig själv. i ditt nyklippta hår, likt en irländsk idols. din spegelbild i fönsterglas, beundrar varje steg du tar

Shit vad längesen det var jag lyssnade på Kent. Ett riktigt bra band, och förövrigt ska jag tillägna en av deras låtar (Utan dina andetag) till min framtida man på vårt bröllop. Så det så. Jobbigt läge om han inte kan svenska, då får han väl stå där och se kärleksfull ut ändå. Hehe.

Men ja, jag sitter här i min rosa Hello-Kitty-morgonrock och vet inte hur jag ska känna. Det är kaos i känslodelen av kroppen. Jag känner mig glad, men ändå är det något som gnager i mig, och jag vet inte varför. Låter som om att jag är världens mest schizofrena människa, men okej. Stressen kommer jag inte undan ialla fall. Så idag har jag som mål att plugga, plugga, plugga.Så nu ska jag ta mig en dusch och sen få tummen ur och sätta igång. Jappjapp.
BTW, jag har blivit kvitt mitt nässprayberoende. Äntligen kan jag sova ut på morgonen och inte behöva vakna klockan sex varje morgon av att det känns som om att jag ska kvävas. Stolt över mig själv!

Kommentarer
Postat av: amanda

Sitter med plugg jag med, längtar som aldrig förr till skolavslutningen nu! puss

2011-05-22 @ 17:43:15
URL: http://amandakallman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Jag orkar inte ha en "msnkonversation" här på bloggen, så istället för att fråga hur jag mår, gör osv. så kan ni väl kommentera om det jag har skrivit i inlägget här ovan? Om ni absolut vill fråga, så adda får ni gärna adda min msn.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0