HELLRE EN TIGER ÄN EN ÄLG!

Japp idag kämpade Kungsbackas största skolor mot varandra, och Elof Lindälv stod som segrare. Skitskolan Aranäs (som den tydligen kallas) förlorade, men det förstår jag när vissa i laget, som representerade vår skola, bara ger upp. Men okej, vi vann förra året, så nu står det 1-1.
Vår klack var dock slående grym. Vi hade grymma hejaramsor, dock tyckte jag att det gick lite överstyr (men lite komiskt) när alla skrek "Pundarna från Lindälv", för er som inte fattar så åkte flera elver fast vid en knarkrazzia för ett tag sen.
Men ja, jag orkar inte bry mig. Kom mest dit för att få en gratis t-shirt och se Tramsgänget.


Hmmm, vem vill du ha som husdjur? Och den som säger att Aranäs var kattungar, jag föredrar fortfarande dem framför älgar.

Kommentarer
Postat av: Amanda

Haha, dog lite när jag hörde "skitskolan" för lindälv är ju en sån fjortisskola! Såg du vad jag fick av tramsgänget&johan? Trams rules! Puss

2011-05-11 @ 22:19:32
URL: http://amandakallman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Jag orkar inte ha en "msnkonversation" här på bloggen, så istället för att fråga hur jag mår, gör osv. så kan ni väl kommentera om det jag har skrivit i inlägget här ovan? Om ni absolut vill fråga, så adda får ni gärna adda min msn.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0