18:50

Läste att en kompis hade massa festis hemma, shit vad sugen jag blev på det nuuudå.

Förövrigt har jag aldrig varit såhär bakis i hela mitt liv, vad jag kan minnas ialla fall. Kom hem klockan fem inatt, inte kul alls. Var hemma hos bästa Lisa och Carl och det var skitroligt verkligen, klart att det alltid finns människor som man bara vill spy i facet på, men ja.

Fick dock hjärtattack när jag upptäckte att min väska med hela mitt liv i var borta. Typ som mobil, plånbok, busskort, nycklar, kamera, you name it. Det visade sig att Astrids pojkvän hade tagit fel, så jag fick gå hela vägen hem till honom, vilket var en jävla bit.. När jag kommit dit visade det sig att min jacka inte var där, och då brast för mig. Satt där och grät och cred till Nellie som tröstade mig, haha. Pratade med Linnea och hon försäkrade mig om att den inte fanns i tältet, men ändå så hittade hon den? Bestämde mig för att inte sova hos Simon (vilket Linnea försökte tvinga mig till) och gick hemåt. Genade över en åker och ramlade ner i ett dike. Något som var gött var att det började ljusna. Kom hem och somnade så fort jag lade huvudet på kudden.

Sov till klockan två, jävligt välbehövt. Mitt huvud mår inte så bra och helst av allt vill jag ligga och sova i min säng. Men jag måste plugga eftersom att sista inlämningsdagen är imorgon. Dock är jag ledig, hur grymt?!

Go bild från igår. Jag sitter på vänstersidan med armbågen på bordet.

Kommentarer
Postat av: LINNEA

hoppas ni hade super kul :):)

2011-05-29 @ 20:43:33
Postat av: ramses

finner 4 fel på bilden. kan du?

2011-05-29 @ 23:29:01

Kommentera inlägget här:

Jag orkar inte ha en "msnkonversation" här på bloggen, så istället för att fråga hur jag mår, gör osv. så kan ni väl kommentera om det jag har skrivit i inlägget här ovan? Om ni absolut vill fråga, så adda får ni gärna adda min msn.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0