För när du blundar är allting klart.

Borde få ett pris för sämsta blogguppdatering. Men, förra fredagen skakades ju hela landet om. Man saknar liksom ord när något sådant händer. Och man får annat att tänka på än sin beige vardag. Men jag är sååå stolt över stockholmarna och den del av Sverige som öppnade sina hjärtan. Hat föder hat, så sluta aldrig att sprida kärlek! 

Förövrigt är det långfredag och ledigheten är ett faktum. Solen har varit framme hela dagen och jag har lapat D-vitamin, så gott, så gott. Min påskhelg kommer att bestå av mys, god mat (längtat!!!) och på söndag ska till min efterlängtade Irma. Hoppas, hoppas, hoppas på att vi bokar in lite drömmar inför sommaren. 

Något som gör mig glad är när jag gör en kanondeal, det gör min plånka väldigt lycklig också. Häromdagen beställde jag hem tre par skor. Ett par nya boots, ett par stövlar och ett par sneakers. Det var tre för två, så stövlarna blidde (som barn säger) gratis.  

Yaaaaaaay.
Allt i svart, vad annars?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Jag orkar inte ha en "msnkonversation" här på bloggen, så istället för att fråga hur jag mår, gör osv. så kan ni väl kommentera om det jag har skrivit i inlägget här ovan? Om ni absolut vill fråga, så adda får ni gärna adda min msn.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0