Om lite allt möjligt.

- Jag har blivit helt hooked, när det gäller en serie. Sen en vecka tillbaka spenderar jag typ åttio procent av min lediga tid till att kolla på Andra Avenyn. Typ bara sådär tio år efter alla andra. Det är ingen serie av världsklass, men den är underhållande och det är mysigt att ha något att se fram emot varje dag. 

- I fredags kunde jag sitta ute i solen med bara axlar och igår snöade inne i Göteborg. Alltså, jag vill ha vår på riktigt nu. Tror resten av landet håller med.

- JAG OCH IRMA HAR BOKAT RESA!!! Vi har kollat runt efter hotell i Grekland och tillslut kom vi överrens om att åka till Samos. Vi var ju i Santorini förra året och det var ju verkligen topp, topp, topp. Jag har dock inga vrålhöga förväntningar, det är alltid bäst så. Det jag vill ha ut av en semester är framför allt sol och bad. Längtar, längtar, längtar! Etthundratio dagar kvar.

- För tio år sedan gick jag på min första Håkan-konsert på Liseberg. I sommar är det dags igen, för första gången på några år. Den den här gången ska jag och tjejerna till Ullevi, tror verkligen att det blir magiskt.  

- Om två veckor är det vårmarknad uppe i Ed. Det är en av höjdpunkterna på året. Inte för att där finns så mycket att ha, men det är mysigt att bara strosa runt och kika bland stånden. Det bästa av allt är ju att spendera tid med mormor. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Jag orkar inte ha en "msnkonversation" här på bloggen, så istället för att fråga hur jag mår, gör osv. så kan ni väl kommentera om det jag har skrivit i inlägget här ovan? Om ni absolut vill fråga, så adda får ni gärna adda min msn.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0