Solskensmåndag.

Imorse var det riktigt tufft att slå upp ögonen när alarmet ringde. Helst av allt ville jag dra täcket över huvudet och sova några timmar till. Det komiska är att jag hade kunnat göra det, men när ett besök på gymmet är inplanerat innan jobbet, då får man bita ihop.

 

Har varit sååå trött hela dagen, men när man är igång så märker man inte av det så starkt. Solen har varit framme större delen av dagen och när jag kom hem parkerade jag mig i en solstol på altanen, med musik i min lilla högtalare och bara lapade D-vitamin. Alltså, jag kan inte ens beskriva hur skönt det var, precis vad min vinterbleka hy behövde. 

 
Sen gick jag en promenad och allt blir så fantastiskt fint när solen lyser, fast det är väl ingen direkt nyhet för någon? Det är en sådan perfekt temperatur just nu. Inte för kallt, utan lagom varmt där man inte behöver ha hundra lager kläder och svettas ihjäl, me like! Yeye, blir säkert pissväder nu framöver bara för det.. 
 
Nu ska jag snart hoppa in i duschen och sen blir det te och häng i fåtöljen, drömgött! Puss på er då!
En annan liten livsnjutare.
Yoga-Gösta, haha.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Jag orkar inte ha en "msnkonversation" här på bloggen, så istället för att fråga hur jag mår, gör osv. så kan ni väl kommentera om det jag har skrivit i inlägget här ovan? Om ni absolut vill fråga, så adda får ni gärna adda min msn.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0