23:28

Halvligger i sängen och lyssnar på regnet som faller ner utanför. Det är mysigt med höst, även om det mörknar fort och kräldjuren kommer fram så fort det blir regn.. Men det är så mysigt med skönare kläder, halsduk, tända ljus och te.

 
Eller ja, vi är inte riktigt där än, men snart! Sommaren har gått sååå fort, fast gör den inte alltid det?! Har ändå gjort rätt mycket, så kan inte vara annat än nöjd. 
 
Det är mycket som snurrar i huvudet. Nästa helg flyttar jag. Vill typ spola fram tiden en månad, då lär jag ha kommit in i det hela. Yeye, en dag i taget! Måste ta tag i att packa, waaaah.. Hatar ju sånt, konstigt med tanke på att packning nästan alltid innebär att man ska göra något roligt.
 
Idag har jag i alla fall varit i Göteborg med min fina vän Carro. Vi uträttade lite ärenden och det var inte så mycket som fick följa med mig hem, två nagellack och en ny skepparmössa, verkligen inte fy skam!
 
Imorgon är det fredag och på lördag är det festis för bästis. Puss och godnatt! 
Hur fint är inte mitt lilla armband som jag köpte i Grekland då? Älskar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Jag orkar inte ha en "msnkonversation" här på bloggen, så istället för att fråga hur jag mår, gör osv. så kan ni väl kommentera om det jag har skrivit i inlägget här ovan? Om ni absolut vill fråga, så adda får ni gärna adda min msn.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0