Summer air.

Knappt hann jag komma hem från mormor, förrän det bar iväg upp mot Dalsland igen. Den här gången till Linneas familjs stuga, som jag inte har besökt på typ fyra år. Det var jag, Linnea, Hanna och Astrid som åkte upp. Vi hade ett par härliga dagar tillsammans, det enda som sög var vädret, hade vi tur sprack det upp på kvällarna. 

Goingar och typ världens finaste utsikt.

Hur fint är det inte med spegelblankt vatten?

Varje dag började med smarriga frukostar.

En dag slussade vi med stora båten. 

Fast ekan är smidigare. 
Sista kvällen var vi på räkafton i Gustavsfors, så himla fin kväll.

Ja, ni ser ju ovan hur bra jag har haft det. Har typ bott i en resväska sen i mitten på juli, men jag gillar att jag gör mycket såhär nu innan jag flyttar. Däremot var det väääldigt skönt att komma hem och gottgöra sin kropp med bra mat och rutiner. 

Idag är det måndag och om bara några få dagar åker jag till värmen i Grekland. Och som vanligt har jag suuupermycket att göra inför det, men skjuter på det in i det sista.. Haha. I vilket fall som helst, så ska det bli så fantastiskt att få lite värme (kommer dock med störst sannolikhet smälta bort) och hänga med min finaste Irma. Köss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Jag orkar inte ha en "msnkonversation" här på bloggen, så istället för att fråga hur jag mår, gör osv. så kan ni väl kommentera om det jag har skrivit i inlägget här ovan? Om ni absolut vill fråga, så adda får ni gärna adda min msn.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0