23:46

Det har baskemig varit soligt hela veckan, så man kan ju inte bli annat än på gott humör! Dock mörknar det vid sextiden, så man får ju passa på att gå promenader längs vattnet när man slutat för dagen. 

 
Idag har vi haft eget arbete hela dagen, så det blev sovmorgon (så sjukt jobbigt att vakna, när man försöker gå upp hyfsat tidigt men vet att man inte har några direkta måsten..) och sen har jag träffat två från min klass som jag ska göra en sak ihop med om typ två veckor. 
 
Vid halvtvåtiden gick jag en promenad och hamnade på en liten brygga nere vid vattnet. Där solade jag mitt bleka ansikte och fick faktiskt lite färg, haha.. Mike Oldfield strömmade i lurarna och det var verkligen terapi. Han har spelats mycket hemma och jag får flashbacks från barndomen när man blev helt berörd och tårögd som liten, där man satt bak i bilen och lyssnade på hans musik.
Så jäkla härligt.
 
Och förut ikväll var det premiär för andra gruppens monologföreställningar. Sååå himla kul och se och jag blev så himla stolt! Med det säger jag godnatt. Så, godnatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Jag orkar inte ha en "msnkonversation" här på bloggen, så istället för att fråga hur jag mår, gör osv. så kan ni väl kommentera om det jag har skrivit i inlägget här ovan? Om ni absolut vill fråga, så adda får ni gärna adda min msn.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0