23:54

Vill återigen börja ett inlägg med att tacka min vän Astrid, för att hon bemödar sig att kommentera min blogg. Du är för jäkla härlig, miss you!
 

Ligger förövrigt på sängen och blickar ut över mitt nystädade rum, det är en go känsla när det är rent och snyggt! (Ja, mamma, jag har sådana sidor också..) 

 
Idag har jag nästan fått gjort allt jag haft på min to-do-list. Förutom att plugga. Men det finns roligare saker att göra, som att prata med en fin vän vid namn Carro istället. Jag är ju inget fan av att plugga, men vill inte uppleva kaoskänslorna från gymnasietiden.. Är ju en tjej som gör allt i sista minuten, jobbar på att ändra på det, hehe. 
 
Yeye, har haft en skön helg. Mycket egentid, fix och flera roliga telefonsamtal med Linnea, dumt att klaga liksom. Puss och kramis!
Bild från en härlig promenad förut idag. 
Kära böcker, snart ska jag öppna er.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Jag orkar inte ha en "msnkonversation" här på bloggen, så istället för att fråga hur jag mår, gör osv. så kan ni väl kommentera om det jag har skrivit i inlägget här ovan? Om ni absolut vill fråga, så adda får ni gärna adda min msn.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0