let me be the one you call

Mitt utvecklingssamtal gick sådär, måste ju verkligen fixa det där med matten. Men det löser sig, för det gör det alltid. 

Idag har jag ju somsagt varit hemma ifrån skolan. Min dag har gått åt till att kasta boll med min syster (förlåt för att jag typ bröt dina fingrar, men jag kan inte hjälpa att jag kastar så hårt) fråga mig inte varför vi gjorde det. Plus att jag har solat och pluggat matte, duktig som jag är. 

Imorgon är det typ schemabrytande dag, vi ska typ spela monopol, jag hatar sådanna spel, astråkigt. Och Anna ringde mig imorse och berättade att hon anmält oss till att sjunga på skolavslutningen! Det är ju faktiskt inte så långt kvar tills sommarlovet börjar heller.. UNDERBART!

Nej, nu måste jag stänga av datan, sen ska jag sova tänkte jag.
 
Lägger in en bild på Love, för jaaa, han är bäst.

Godnatt folket!


080613   


sommaren är utanför min dörr

Jag förstår mig inte på familjens lilla kanin Sune. Han trilskas och håller på. Min far bad mig att ta ut honom i hagen som min far byggde för några år sen. Men nej, Då börjar han hoppa runt och anfalla mig så fort jag sträcker fram handen. Äckliga lilla varelse.


Det är onsdag och jag är hemma ifrån skolan idag med. Tanken var att jag skulle gå dit idag, men mitt illamående från igår hadeförvärrats betydligt mycket mer idag. Under dagen som gått har jag förutom att fått utbrott på min kanin, både solat och drömt hemska drömmar. Ikväll har jag utvecklingssamtal och jag är nervös för vad som kommer att sägas.

Jag är för tillfället ensam hemma eftersom min far och syster har åkt till Varberg, och nej, jag vet inte varför. Jag hade tänkt att sätta mig ute i solen och plugga lite matte faktiskt. Känns som sommarlov idag, man sover till elva, kan lägga sig och sola på altanen, lovely. Imorgon är det valborg och det ska tydligen bli stekhett, härligt!

Nej, nu måste jag plugga lite och sånt. Ha en bra dag så hörs vi säkerligen ikväll.
Puss och hej.

Ta av din jacka och gamla jeans för västkustens tjejer är det bästa som finns! (Bild på mig och Astrid i väntan på Håkan Hellström i September förra året)


080613   


JAG VILL HA NYA KLÄDER!!


Måste varit över tusen år sedan jag shoppade nya kläder sist. Åker snart till Stockholm med alla nior, då vill man ju inte runt och se ut som en luffare.. Och Bikbok har väldigt snygga kläder faktiskt. Min mor har varit gullig och köpt massa tights till mig på senaste, skulle ju inte sitta fel med en lång skjorta. 


080613   

du och jag genom tiderna

Julia Kraaij och Caroline Karlgren.
Det är och kommer alltid att vara vi på något sätt. Detta inlägg är tillägnat oss tänkte jag. Jag har idag funderat på hur snygga vi har varit genom åren Carruu, så har jag hittat massa bilder också!

Snyggare får man leta efter! Det var tiden det var du och jag plus din cam, som vi posade friskt för varje gång vi fick tillfälle. Vilka jäkla nerds vi var.

Båda i ljusbrunt hår, helt oplattat. Dock var mitt lockigare än ditt, haha.


Haha, herregud..

Haha, söta fjortisar.

Vi älskar kameran och kameran älskar oss.

Innan träningen nång gång i höstas förmodar jag.

På nyår faktiskt.

Den här bilden är tagen igår faktiskt, när vi satt ett gäng och kollade match. Det blev mycket skratt, tack vare dig.

Jadu Carro, nu har jag lagt upp massvis med snygga bilder på oss två, du måste erkänna att vi blir bara snyggare för varje år som går? Haha, jag älskar dig min pärla.


080613  

hemma från skolan

Yes, idag är jag hemma ifrån skolan. Igår fick jag ett mystiskt illamående plus dunkande huvudvärk, lite av detta sitter kvar även idag. Så det är därför jag är hemma ifrån skolan. När jag ringde min vän Anna fick jag det chockande beskedet att hon ligger hemma för samma sak.
Igår fick jag reda på att jag kommer att få en ig-varning i matte. Klart jag blev ledsen, men jag håller fast vid inställningen att allting löser sig. Så därför är det nu dags att kämpa med den här jävla skiten det sista som är kvar. För jag ska komma in på gymniasiet.
Men jag orkar faktiskt inte tänka mer på det nu. Funderar på att göra nått gott till frukost, sen bädda ner mig i soffan och kolla på en bra film eller något?

Ha det bra, sköt om er!


080613  

faaaan

JAG ÄR SÅ JÄVLA TRÖTT PÅ ATT ALLT BARA SKA GÅ ÅT HELVETE HELA TIDEN
:(
Jag hade verkligen behövt dig nu.

dagens jävla sanning

Egentligen är alla människor falska. Vissa kanske lite mer än andra. Alla snackar någon gång skit om någon, sen låtsas vara ens vän.  Och det är ingen idé att ljuga, för allt kommer fram såsmåningom. Det gör ont att tro att man har äkta vänner men sedan så inser man att dessa alla är lika jävla falska som alla andra. Allt fint prat är bara ren jävla bullshit. Det finns för många sådanna människor, alldeles för många.

Men de finns dem som är äkta, älskade och underbara.080613  


allt går åt pipan

Inga saker som jag har fungerar som de ska. Eller rättaresagt: som jag vill att de ska fungera. Det går inte att lägga in låtar på min iPod, min mobil krånglar och lägger in samma bilder hela tiden, min kamera har gått sönder. Jag brukar säga att Gud straffar de onda. Men vafan har jag gjort?

Denna helg har jag spanderat i Ed tillsammans med Lännea. Det har varit oerhört trevligt och jag har skrattat mycket åt min vilsna kompis! Vill tacka alla som gjorde denna helgen rolig och bra. Dock hade jag svårt att sova igår eftersom Lännea snarkade, haha. Lägger kanske in bilder när min mobil slutar trilskas och funkar ordentligt.

Nej, nu ska jag snart gå och lägga mig. Vi hörs imorgon.
Puss darlings!


Här är jag i mitt fräshaste tillstånd. Mat överallt, men glad.


080613  

hej då typ

16:18 går bussen till Göteborg. Jag sitter här och väntar på Lännea, hon är seg som vanligt. Sen ska mami köra ner oss till bussen. Det jag ville säga med detta inlägg var typ: hej då.
Så nu måste jag gå och kolla om det är något jag har glömt att packa ner.
Puss på er sötisar!
P.S. Lisa Kimberly Evans är den sötaste tjejen jag vet.

080613  


schmekt tjej

Idag schmekte jag en tjej i min klass på gympan. Vi var ute på plastgräset, så skulle Joacim komma förbi henne, för hon stod och vaktade så att han inte skulle kunna springa förbi henne.
- Jacqueline, är inte det din mamma? *pekar*
*hon vänder bort huvudet och Joacim springer förbi*


Schmekt, jävla sötis.

Kollade förövrigt på Zorro idag. Jävlar va Antonio Banderas är snygg, jag dör. Nej, nu ska jag sova!
Guten nacht.


080613  

this is my story

När jag var tretton år (skulle fylla fjorton) sprang jag runt i svarta converse, svarta jeans, och palestinasjal. Jag tyckte att dem som vi idag kallar emosar var coola. Eller ja, inte extrema sånna, utan de som bara var lite svartmålade och hade mörkt hår, lite punkiga typ.

Såhär såg jag ut då (Jag och en tjej vid namn Emelie från Göteborg och Lännea tog Länneas båt ut till en ö och fikade och myste, saknar det. På bilden ser vi mig spela teater, om jag inte minns fel. Detta var på valborg 2007)

Så fyllde jag fjorton äntligen och började komma in i min fjortisperiod. Jag stavade hej till "heij" och klämde nog in ett och ett annat w här och var. Typ "okewj" skrev jag hela tiden.

Bilden är taget på min fjortonårsdag faktiskt, jag fick en kamera och jag var så stolt och glad. Självklart hörde det till att ta massa bilder också.

Några månader innan jag skulle fylla femton var jag nog inne i min värsta fjortisperiod. Jag hade väldigt mycket smink och bar jätteljus foundation på läpparna. Det var även då jag köpte mitt löshår.

Den här bilden är tagen när jag var med min konfirmationsgrupp i Berlin, Tyskland.

Så fyllde jag äntligen femton, fick mitt första riktiga förhållande och insåg att man inte behöver vara sminkad och uppklädd varje dag. Att människor kan tycka att man är fin hur man än ser ut.

Denna bild är tagen när jag och min vän Linn gick ut på en promenad. Minns att vi gick ner till Bråtaviken och jag ritade ett "J" i sanden (för då var jag på g med Jesper) och tog kort. Jag skulle fylla femton några dagar senare.

Nu är jag femton år och ska fylla sexton om fyra dagar och två månader. Idag vet jag inte riktigt vad jag är för något. Vissa uppfattar nog mig fortfarande som en fjortis. Jag skulle nog säga att jag inte vet vad jag har för stil direkt. Och det är faktiskt ganska skönt.

Hähä, vet inte vad jag ska skriva för kommentar om denna bilden faktiskt. Jo, det är faktiskt inte så långt kvar tills min födelsedag.


080613  

jävla kliande

Det kliar på min fot.
Jag har försökt att klia bort det, men nej.
Inte fan försvinner det.
Förövrigt gick jag och min syster ner till Åsacentrum och handlade godis. Fick inte överstiga gränsen tjugo kronor och det resulterade med att min påse vägde nitton kronor och sjuttiotre öre typ. Sen skulle vi gå hem igen, men då fick hon plötslig abstinens efter sina killkompisar, så jag fick gå hem ensam, med min lilla godispåse i handen.

Annars har det varit en bra dag i skolan. På slutet var vi på ett föredrag om kriminalitet och droger. Det var både hemskt och intressant. Det var en kvinna på femtiofyra år som hade prostituerat sig, bara för att få pengar till droger, det tyckte jag var hemskt. Tänk vad knark kan göra med en människa..

Och nu är det så att jag ska sätta mig och plugga matematik nu. Jag har ju en godispåse och en mobil som man kan sms:a till om man har mitt nummer.


Patetisk. Det är sån du får mig att känna mig.


080613  

tjock och lycklig

Min syster har övertalat mig att gå och gå. I utbyte mot en godispåse för tjugo kronor..
Jag är inte såå svårövertalad faktiskt.

080613  

vad hände där då?

Jag har alltid varit starkare än min syster. Minns att jag redan vid fyra års ålder brottade ner henne i mami och papis säng. Nu är jag snart sexton och hon tjugo. Men på senaste har hon tuffat till sig. Hon tar fasta tag om mina handleder och vrider om så att det känns som om de ska gå av. Vad hände där då? Hon måste gått i en kurs i självförsvar i smyg eller någonting..

Nu ska jag gå och lägga mig, eller vad man nu ska kalla det.
Puss och god natt!

Säg aldrig jag älskar dig, om du egentligen inte bryr dig.
Prata aldrig om känslor, om dom inte finns där.
Håll aldrig min hand, om du ska såra mitt hjärta.
Säg aldrig att du ska, om du inte har planerat att börja.
Titta aldrig i mina ögon, om allt du säger bara är en lögn.


080613  

and I try to accept that you're gone

All this time
All this time with you
Really loved me
Despite my faults and you knew

take a chance on me

Jag kan ju inte direkt påstå att jag inte sovit mycket denna helg. Gått upp tolv-halv ett tre dagar i rad nu. Det är måndag och jag har studiedag och jag har så grymt mycket att plugga också. JAG VILL INTE! Plugga är verkligen inte min grej om jag säger så. Jag får panik när jag väl ska plugga, men hur mycket jag än hatar det så måste jag verkligen fixa skolan nu. Det är nu det gäller liksom!

Förövrigt är det måndag och jag sitter fortfarande iklädd i det jag sov i. Om sanningen ska fram så har jag inte ätit frukost än. Plus att jag är kissenödig och trött. Min syster och bror har tagit en tripp ner till glasscafét om jag inte hörde fel, så jag är ensam hemma, gött.

Vaknade imorse och såg att jag hade väldigt många SMS från min kära vän Love.
01:05 HEJ SNYGGING <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

01:12 Går det att skicka sms

01:17 oj du langar dissen

01:18 HEHE

01:19 puss

Haha, trevlig är han. Nej, nu måste jag verkligen plugga. Uppdaterar kanske sen, om jag inte har pluggat ihjäl mig det vill säga. Ha det bäst och sköt om er!

Takida - Reason To Cry


080613  


du kom som en ängel


"Bättre älskat och förlorat än att aldrig ha älskat."
Det kanske stämmer, jag vet inte. Jag har upplevt kärlek. Underbar, sårbar och vacker kärlek. Men kärlek varar inte alltid för evigt. Jag har vet hur smärtan efter förlorad kärlek känns. Att ta bort hjärtat bakom hans kontaktnamn på mobilen, att det känns som om hjärtat ska hoppa ur bröstet på dig varje gång han loggar in på msn. Jag vet hur det känns att inte vara van vid att ha ett förhållande och möta ett helvete när det tar slut. Jag vet hur det känns att lova sig själv att aldrig falla in i kärlekens fångenskap igen, och lik förbaskat gjort det ändå. Jag vet hur det känns att ligga vaken på kvällarna och lyssna på låtar som påminner om just honom. Jag vet hur ont det gör att vakna ur en dröm där ni är förenade igen. Jag vet hur det känns att vakna upp på morgonen och bara känna att man vill somna om och aldrig vakna igen. Jag vet hur svårt det är att släppa någon, hur mycket kompisarna än tjatar. Jag vet hur det är att säga att man släppt någon och senare inser att man ljuger för sig själv. Jag vet hur ont det gör att tänka tillbaka på gamla minnen och få ont i magen. Jag vet hur det känns att vara femton år och trött på allt som har med kärlek att göra.


080613  

sketbra låt


Pussycat Dolls- Jai Ho

Fett bra låt måste jag säga. Lyssna och njut.

skräckfilm och flakmoppe

Igår var vi ute, men det sög, så några stycken drog hem till Pontus och chillade där, det var trevligt. Vi såg bland annat en del av filmen Jag vet vad du gjorde förra sommaren, hur jävla äcklig som helst. Sen runt halv ett började vi dra oss hemåt, dock så ringde Lännea sin papi och frågade om han kunde komma och hämta oss med flakmoppe.

Anna och Lännea, i väntan på Håkan. (Fråga mig inte va de har för slipsar på sig)

Tillslut kom han, och att åka flakmoppe hem var fan kvällens roligaste jävla händelse, haha.

Sen sov jag och Anna hos Lännea. Meningen var att vi skulle dygna, men jag och Anna orkade inte hålla oss vakna längre än till klockan fyra. Natten gick åt till att snacka och garva så att käkarna fick kramp. Tack för en trevlig natt tjejer, den roligaste på länge.

Livet är orättvist för sånna som oss!


080613  

åh så gott

Mitt nya shampoo och balsam luktar helt gudomligt. Ville bara tipsa er om det.

Så här ser de ut, KÖP FÖRFAN!


080613  

maybe babyAnd maybe there's a God above
But all I've ever learned from love
Was how to shoot somebody who outdrew ya
Well it's not a cry that you hear at night
It's not somebody who's seen the light
It's a cold and it's a broken hallelujah

förvirrad.se

Vaknade halv ett av att någon sågade utanför, trodde att det var våra grannar som vanligt. Så kommer jag upp, och när jag öppnar min ytterdörr så ser jag min papi och någon mer stå och såga ner ett träd. Sen blev jag jätteförvirrad, för att jag tyckte att jag såg två Peter. Sen ser jag min pappas kompis sitta på altanen, jag fick typ en chock. Det visade sig vara pappas gamla kompisar och sonen till en av dem. Så Peter har lekt med Emil, som han heter, hela förmiddagen. Jättego kille, hade dock inte träffat honom sen han var typ tre år gammal. 

Mina planer för dagen är att vara med Lännea typ. Ska sova hos henne inatt också. Så det ska bli trevligt. Men nu måste jag gå och fräscha till mig, ska ta en skön dusch! Men vi hörs människor. 

Puss


080613  

 

gårdagens outfit


- Ett långt vitt linne från Gina Tricot (lånat)
- En tunika från HM
- Min gamla jeansjacka
- Svarta tights 

Detta hade jag på mig igår för er som vill veta. Så vill jag tacka Anna och Lännea som gjorde min kväll bra. Älskar er, ni är mina bästa vänner.


080613  

gulligt citat

När jag och Peter gick hem ifrån skolan igår (måste jag väl säga eftersom det är nytt dygn) så mötte vi Benjamin. Efter att ha granskat honom lite och min kära granne har cyklat vidare säger han:
- Gud va mycket hårspray han hade.. fast jag tycker att det är snyggt!

Min lillebror är så söt.


080613  

skepp åhoj!

Älskar vädret.
Älskar dagen.
Har precis bytt om till lite andra kläder, istället för mina mjukisbyxor. Jag, Anna, Hanna och Lännea ska åka ut med Länneas båt. Hur mysigt och gött som helst. Min idé faktiskt, eller ah, jag föreslog det. Har inte åkt båt sen i somras och det var så himla härligt då, så är riktigt sugen faktiskt. Det var även då jag lärde mig att köra Länneas båt.

Annars har det varit en bra dag. Nej, nu ska jag kila!
Puss och kram.


080613  

barn älskar mig

Idag har det varit en jävligt bra dag faktiskt. Eller den har varit väldigt positiv ialla fall! Mitt hår har hållit sig svinrakt och inte lockat sig någonting. Sen så kom jag in på mitt gymnasieval och jag är sketglad. Men man ska inte ha för höga förväntningar utan jag ska verkligen ta tag i detta och börja plugga som ett as det sista som är kvar.

Sen idag när jag, Lännea och Simon stod en bit utanför Lännea kommer två små tjejer som bor i hennes område, de går förbi.
Jag: Hej tjejer, är ni ute och går!
De: Jaaa *ger mig ett stort leende*
Jag: Det är ju så fint väder!
De: Jaaaa!
Så går dem vidare men så vänder de sig om.
En av tjejerna: Vill du ha godis?

Sen så fick Lännea reda på detta och hon frågade om hon också kunde få, så tvekade de i början, hahaha.

Söta små människor. Sen när jag kom hem står mina ganska nyinflyttande grannars treåring (tror jag) på parkeringen och säger hej till mig. Så stannar jag och hon berättar att hennes hund är smutsig, charmig som fan. Fast hörde ju dock inte så mycket vad hon sa, haha.

Jag och Lännea disskuterade filmen Vingar av glas idag på svenskalektionen, det slutade med att jag kippade efter luft och Lännea grät av skratt.
- Jag är ett oskyldigt litet laaaaaaaaaaaam!
- Det heter lamm!
Klockrent.


Bjuder på en bild på min syster och mig.

Nu ska jag äta med min mami, sen drar jag ut och träffar Anna och det andra folket.
Massa pussar!


080613  

fallen angel

Åh vad Chris Brown är bra. (Ville börja med att säga det)
Och sen vill jag be min mami om ursäkt för att jag knappt åt något av din mat, men jag tycker inte om ris. Idag är det onsdag och det har varit en varm och skön dag, våren har äntligen kommit. Drömde för ett tag sen att det kom massa snö, ingen trevlig dröm precis.
På senaste har jag funderat på vilken hund jag ska köpa när jag blir stor, och jag vill ha en liten dvärgspets. Så jävla underbart söta är dom, är kär i Nicole Richies lilla goding.


Nej, nu vill jag komma ut och träffa mina vänner, eller ränna som mami kallar det.
Pussen!


080613  

don't know what I should do

Jag slutade vara så barnslig. Och saken jag gjorde tog mig inte mer än tio sekunder.
Men jag känner mig ändå patetisk som bryr mig?

you raise me up

 

When I am down and, oh my soul, so weary
When troubles come and my heart burdened be
Then, I am still and wait here in the silence
Until you come and sit awhile with me

You raise me up, so I can stand on mountains
You raise me up, to walk on stormy seas
I am strong, when I am on your shoulders
You raise me up... To more than I can be

Sjukt fin låt, love it.


080613  

det där med otrohet

Jag förstår inte riktigt hur man kan ta tillbaka någon som har varit otrogen mot en.
Bara tanken av att ens "älskling" har varit med någon annan skulle bara göra mig ledsen. De läppar du kysser har någon annan fått smaka på, den hand som smeker din rygg har smekt någon annan. Jag skulle inte stå ut med den tanken. Aldrig.
Jag skulle aldrig ta tillbaka min pojkvän om han hade varit otrogen mot mig, hur mycket jag än älskar honom. Jag skulle nog ge mig själv lite tid och fundera. Jag hoppas aldrig att jag råkar ut för detta. Men det jag vill komma fram till är att jag inte förstår att människor tar tillbaka någon som har varit otrogen mot en, upprepande gånger?!

Men vafän, alla förtjänar väl en andra chans? Eller har jag fel? Jag vet inte.

Dags för mig att sova, sov gott och kommentera gärna.
Puss Julia


080613  

ett sprucket men ett vackert hallelujah

Tisdag. Innebär tre lektioner och att sluta klockan tre. Dagen började med NO där vi laborerade och skit. Sen lunch och efter det hade vi tyska, det var en trevlig lektion och jag och Anna jobbade på bra, tycker jag ialla fall. Sen var det dags för hemkunskap och jag skrattade väldigt mycket åt en viss Linnea Lindström. Men jag kan inte låta bli när hon går i kylskåpen och smygäter.. Sen hade jag följe hem med min vän Caroline.

Annars har jag inte gjort så mycket annat idag. Chillat typ, suttit här och degat och lyssnat på samma låt i typ flera timmar. Så hade jag omprov i NO:n för ett tag sen, fick tillbaka det idag och hade ett fel, stolt över mig själv. Nu när det inte är så långt kvar tills skolan slutar får jag lägga ner ett kol och arbeta på. Ska kanska börja med att hårdplugga matte, eftersom vi har nationella nästa vecka. Hähä.
 

Någonstans inom oss så är vi alltid tillsammans.
080613  

roligaste jävla serienNile City 105,6
Jag har typ växt upp till denna, några av mina första ord lärde jag mig från denna underbart roliga serien. Se och njut!

här dricks det julmust

Ostmacka och julmust blev mitt mellanmål idag. Visst, det har nyss varit påsk, men vi hade ändå bara julmust hemma. Sak samma eller? Man byter väl ändå bara etiketter vid de olika högtiderna? Det borde finnas midsommarmust och nationaldagsmust, fast den skulle vara lite mer lik fanta tycker jag?

Och min dator är så seg att jag lägger mig ner och gråter snart. Det var fan det värsta på år och dag.


080613  

första mötet

Min vän Astrid har skaffat sig en hund. Molly heter den, här är bilder från när jag såg den första gången.

Jag och den lilla plutten.

Haha, erkänn hon är söt? Jag vill också ha en hundvalp.


080613  

love love loveSnook.
Så jävla snygga, jag dör. Helt seriöst, sveriges snyggaste jävla killar! Plus att jag saknar dem så himlans mycket. Hoppas på en spelning detta året, trots att de typ har splittrats. Jaja, drömma går ju!


080613  

but hold your breath

Ett par fingertoppar som smeker ryggslutet.
Ett par läppar som besvarar din kärlek genom kyssar.
Ett par ögon som är slutna precis som dina.
En viskning, knappt ohörbar.
En oändlig kärlek.
Ik mis je.

barnvakt

Det är torsdag och jag är barnvakt åt min älskade nioåriga bror. Vaknade lite halv av att telefonen och min bror svarar, det var mamma. Peter berättar att jag sover och sen kom han in och skulle väcka mig.
P: Juliaaaaa, kan du gå upp?
J: Mmmmm..
P: Mamma, henne svarade "mmmmm"

Hahaha, söt är han.
Själv sitter jag här nog och dunkar hög musik så att jag ska vakna till ordentligt. Tänkte äta lite frukost snart, sen duscha. Sen hoppas jag att Lännea kommer hit och sällskapar mig lite. Och idag verkar det bli bättre väder än igår ialla fall Solen lyser och det blåser varmt.

Btw så har jag gjort två nya hål i mina öron. Eller ah, Anna har gjort dem. Det jag är fundersam över är vad mami kommer att säga om detta.. Men jag tänker inte ta ut dem ialla fall och jag ska sköta dem ordentligt så de inte blir infekterade!
Men nu ska jag äta frukost.


080613  

suddenly my life doesn't seem such a waste


I know it makes no sense but what else can I do?

Det kommer dagar då allt är piss. Vädret, humöret, mm. När det känns som om alla personer på jordens yta har svikit en på något sätt. Det gör ont i hela kroppen och man vill få fram nått som inte finns. Så mår jag idag.

Den här låten passar för idag.


Och jag drömde att min morfar levde inatt. När jag tänker efter så saknar jag honom extra mycket idag.
Nej, nu ska jag göra mig iordning, sen drar jag till Lännea så hon får pigga upp mig.


080613  

18:18

Idag har jag spenderat större delen av dagens tillsammans med Jessika, färgade hennes utväxt, plus att jag testade att göra en slinga i underhåret, inte så tokigt.
Jag har precis ätit middag med min mami, det blev lax idag. Söt har hon också varit, för hon har köpt ett par asgoa tights till mig som jag glider runt i här i huset. Jag skäms över att säga att jag fortfarande inte har gjort iordning mig för dagen, så tänkte faktiskt gå och göra det nu. Sen ska jag ringa min älskling Anna.

Yeah, you're beautiful.
080613  

det finns en anledning till allt

Ni undrar kanske varför jag kallar Linnea för Lännea här på bloggen. Och jag har verkligen tänkt efter själv också. Och jag kom fram till detta:
Jag har haft många smeknamn på Linnea genom åren, såsom Länny, Lajneja, Layni, Nea, Linneut, Alfred mfl. Men jag har alltid tyckt att Linnea är lite maskulin av sig, beror nog på att hon kunde köra cross innan hon kunde cykla och att hon vet svinmycket om bilar, båtar, mopeder och allt som hör där till. Hon har alltid varit en pojkflicka, inte så mycket nu längre kanske, men när hon var liten. Hon är lite av en manskvinna. Och min version av en manskvinna pratar lite bonnig göteborska. Därför var Lännea helt perfa! Smaka på det, känn efter.
Ja, det finns en anledning till allt. Om ni undrar varför jag lägger in en bild på min manskvinna så är det för att jag vill visa världen hur fin min bästa vän är.

090407

Jag tror jag ska kasta mig igenom ditt fönster
rusa rakt in i ditt liv
Du har lämnat mig på den jävligaste av platser
och jag vill ha dig

På teven säger dom att kärlek finns runt omkring oss
och astronauterna kan känna det långt bort
Men kärlek har svikit mig allt för många gånger
och jag vill ha dig

Lite Håkan Hellström på morgonen sitter aldrig fel. Det är tisdag och jag är ensam hemma. Mami och papi jobbar, Peter är på fritids och Carro har åkt till mormor för att stanna där några dagar. Så har hon fritidskortet, inga mer bussresor för min del, förrän papi slutar jobba och jag får låna hans månadskort.

Jag har lovat att färga Jessikas hår, så hon ska komma hit sen tänkte jag. Igår var jag i Kungsbacka med Anna, Lisa och Fredrik, tredje dagen i rad för min del. Vi kollade runt lite och fikade typ.  Sen blev det stranden med massa folk, men det var kallt och tråkigt, så jag och Lännea åkte hem vid elva nästan.

Nej, nu får jag väl gå och tvinga i mig lite frukost!
Ha det bra. Puss /J.J.K


080613  

keeeeerlekKärlek på dem två. Petter ft. Kihlen - Min klick
En gammal goding.

ESD flaggen visar vi på halvstång
när vi stämmer upp i kampsång
som, svetten rinner på mitt dansgolv
medan Janne Loffe lägger ett tight komp
En kick och du följer med
den klick som jag rullar med
Kungen e kvar, Kihlen beats om du undrar de
ah ord upp till mina barns, barns, barns, barn, barn!

vänd dig om sakta och le som bara du gör


vi satt ett gäng på en strand

Jag är förvirrad idag. Jag trodde att det var måndag, tur att Astrid finns så hon kan påminna mig om att det är söndag. Idag mår jag sådär, hostar och snorar som ett as. Mami är typ orolig och gnäller på att jag går för "tunnklädd". Nej, jag är inte Julia Roberts i Pretty Woman. Plus att jag fick huvudvärk precis. JAG HATAR SÖNDAGAR.

Igår var jag och ett gäng nere på Vita Sand och grillade, eller ja, försökte i alla fall. Det gick åt mycket ved och tändvätska ska jag säga er. Men mysigt var det, sen drog jag, Pauline, Fanny, Lännea, Maria, Linnéa och William till Skytteviken och rökte vattenpipa, det var mysigt. Sen kom det lite mer folk och sen drog jag hem. Hade följe med Lännea och Love. Så hände det en liten incident på vägen hem.. Hahah, men lite roligt var det faktiskt.


En bild på brasan fick jag allt ta.


Pauline, William och Bega på bild. Tog knappt några bilder eftersom min kamera lider av någon mystisk störning!

Och idag vet jag inte vad som händer, inte ens ikväll. Mami vill nog att jag ska hålla mig inne för att jag är så förkyld och hon ska jobba imorgon. Åh, påsklov gör mig glad. Men jag kom på att jag måste plugga matte som ett as ändå. Och så kanske jag åker till Ed i helgen med mami och Peter.

Nej, nu måste fräscha till mig, annars sitter jag här i mjukisbyxor och linne hela dagen..
Puss och kram.


080613  

efter fredag kommer lördag

Lördag.
Jag har fortfarande en extrem jobbig hosta, men jag är på bättre humör än vad jag var på imorse. Men vafan, man kan ju inte vara glad jämt heller. Idag har jag sålt bröd och blommor vid Ica och varit i kungsbacka med Lännea och Maria Kaire. Och jag hatar att sälja saker, för jag blir så stressad när man måste ge växel, gjorde bort mig lite förut måste jag faktiskt erkänna. Tur att kunderna är så ärliga och rättar ens misstag. Dock så kom det en tant och köpte typ tjugosex påskliljor, hahah. Pengarna ska gå till våran Stockholmsresa i maj.
Sen var det dags för Kba. Vi strosade runt lite i affärerna och Maria klippte sig, fint blev det. Sen tog jag ett hål i örat. Det gjorde faktiskt inte ont, bara lite nu efteråt.

Maria och Lännea i väntan på bussen.

Och här har vi mig!

Och här har vi resultatet.

Snart ska jag hem till Lännea och göra mig iordning typ, sen ska vi ner till stranden och grilla tydligen. Sen tror jag att hon ska sova hos mig. Håller tummarna för att det inte blir rena rama Antarktis ikväll bara. Och ett guldstjärna till dagens väder, skitvarmt och skönt, sommaren är påväg, helt klart!

Nej, nu ska jag kila!
Puss och kram /J.J.K


080613  

bilder från igår

Lägger in lite bilder från igår:

Jag och Lännea gick till pizzan för hon skulle käka. Och jag blev bjuden på dricka, det ni! På bilden ser vi Lännea som väntar på sin mat.

Dålig bild, men ljus tände dem för oss.

Och sen var det helt stendött i vårat kära samhälle. Så alla andra var på fritidsgården, så vi drog dit och var där tills det var dags att gå hem. Så plockade Bennys mor upp oss på vägen och sen var det dags att sova.


080613  

what a feeling

Idag har det varit en såkallad chill-dag. Jag och Lännea stod i kiosken hela dagen typ. Asgött, inga lektioner och vi missade svenska-provet. Det var förövrigt väldigt kul, förutom när Lännea utklassade mig på biljard två gånger i rad. Jag är nog sämre än sämst på det jao.
Och jag har fått en märklig hosta. Känns som om hjärtat ska hoppa ur bröstet och som om att mina lungor ska sprängas, inte kul. Och ont gör det också.
När jag tänker efter så saknar jag fotbollen litegrann. Även fast jag aldrig gillade att gå på träningarna eller i slutet av min karriär blev lycklig om jag fick sitta på bänken större del av matchen. Jag vet inte vad som gör att jag saknar den ens. Tror att jag mest saknar gemenskapen i laget, alla cuper och shit. Men lite längre fram ska jag och mina tjejer bilda ett nyss fotbollslag: OFF = OseriösaFotbollsFantaster, haha. 


Just det, färgade ju håret igår. Vad tycks? 

Och ikväll hade jag tänkt att jag skulle vara med Lännea, trevligt värre. Men nu ska jag faktiskt träffa Maria en stund, saknar sönder henne, och vi har lite att prata om. 
Puss babes! /J.J.K


080613  

personer man saknar

Jag ska börja med att inleda detta inlägg med en mening som passar för en tovlvåring: Jag kommer aldrig glömma den dagen vi blev kompisar. Det var efter slöjden och du frågade om jag kunde skjutsa dig en bit hem. Och visst gjorde jag det, sen när du skulle gå så bad du mig att tipsa Alex om din lunarstorm, för du typ gillade honom då. Sen nästa dag fick jag en väldig chock när du kom fram till mig i skolan, bara sådär. Då kändes det som om vi hade känt varandra hela livet.
Och jag saknar dig väldigt mycket faktiskt. Saknar att skratta åt verkligen ingenting tillsammans med dig. Saknar att bara allmänt störd tillsammans med dig. Min bror. Ramses. Även kallad Maria, Maria Olsson.

Du och jag. Back in the days.


h.ä.h.ä

Kom just på att min syster ska se The Sounds på Storan idag. Måste erkänna att jag är lite avundsjuk. För liksom Maja Ivarsson är typ Sveriges snyggaste brud.
Jag hjälpte precis min mami med att ta in våran kanin till buren eftersom han får skutta runt i sin stora hage ute på gräsmattan, så frågar min mami mig varför jag inte tycker om Sune. Och jag svarar som alltid: för att han har rabies. Det har han ju såklart inte, men näh, det är nått som inte gör att jag tycker om honom. Men så ropar mami på mig för att jag ska kolla på honom, och så står han på bakbenen. Hur söt som helst, fick lite dåligt samvete faktiskt. Den trevliga stämningen förstördes dock genom att han ställde sig och juckade på en boll.Och nej, jag tror inte att jag är redo för detta än. Eller?

det var som fan

Min dator fick nyss något lurt för sig och startade om sig helt av sig självt. Det är torsdag, en dag kvar i skolan och sen är det påsklov, looooove it. Idag vaknade jag med ett väldigt halsont, men gick ändå till skolan. Så klart filmen jag pratade om igår, Livet är underbart. Och jag kan erkänna att början är lite seg, men helvete vad fin den var. Helt seriöst, var fan nära på att börja störtlipa. Se den, för den är skitbra!
Och idag fick vi tillbaka våra SO-prov och vem fick VG+ om inte jag? Jag måste ha hängt med otroligt bra på lektionerna, för jag hade knappt pluggat någonting. Så fick jag VG på mitt brev som man skulle skriva också. Dagen har förövrigt varit bra, förutom att jag har hostat som en galning.
Förutom att jag stör mig på min gnälliga klass ibland dårå. Vi ska ha ett tryck bak på våra skoltröjor, så ska alla skriva sitt namn. Så hade jag och Lännea redan gjort det, men så försvann lappen, så vi fick göra en ny typ. Och så fanns det ingen plats förutom i mitten typ, där Alexandra hade skrivit stort "9B" så jag suddade ut det och skrev mitt namn där med ganska tjocka bokstäver. Och då bröt helvetet löst. Alla lipade typ och klagade på att mitt och Länneas namn skulle synas mest och jag vet inte allt vad det var. Seriöst, orka. Haha, men vafan, kungarnas namn ska stå i mitten, eller?

Mina planer för kvällen är att plugga klart svenskan och färga håret.
Och jag har gjort en lista på saker jag aldrig gör igen:
- Cyklar utan händer och sen bromsar med fötterna. Kan bara resultera på ett sätt: DÅLIGT.
- Fuskar på Evas matteprov, resulterar med att hon river sönder hela skiten.
- Går ut utan jacka en kväll i mars, letade ju dock efter mina hörlurar, men jävlar va kallt det var.

Nej, nu ska jag och mami äta sallad faktiskt!
Och så vill jag gratta min älskade mormor som fyller 66 år idag och min kusin Emil som fyller 14 idag.

Bjuder på bilden. Jag och Lännea när vi schteker på rasten.

Sköt om er! Pöss /J.J.K


080613

jag hatar min mage

Det var längesen jag fick så jävla ont i magen som jag fick idag på träningen. Det var fan den värsta smärta jag har kännt på år och dag. Satt på bänken sista halvtimmen, för det är ju ingen idé att vara ute på plan om man ändå inte jobbar, right? Nu känns det bättre ialla fall, men fyfan.
Annars har min dag varit bra förutom att jag hatar kaxiga småbarn. Och idag så åkte jag och Lännea med bussen, vi fick åka gratis av någon underlig anledning, så sitter det typ tioåriga barn i sätet bakom och snackar skit om en annan tjej. Hur sjukt är det inte att man börjar prata bakom ryggen på någon när man är så liten? Jaja, vissa börjar tidigt..
Så har vi även börjat kolla på en ny film i SO:n som heter Livet är underbart, den ska tydligen vara skitbra, men om jag ska vara ärlig så är den seg som fan, i alla fall i början. Btw, så får jag inte vara med på innebandycupen som spelas i helgen för att jag inte varit med och tränat på grund av att jag har varit sjuk, så hela helgen blir till att spenderas med Lännea, inte så tokigt ändå.
Nej, nu ska jag duscha och sen ska jag sova!
Pussen /J.J.K


080613


dagens aprilskämt

Andréas: Julia, vad söt du är idag.. April, april!
Men sedan ångrade han sig vill jag lova, haha. Inte kul.

Någon mer än jag som råkat ut för något liknande?

walking on sunshine

Gud är snäll mot mig idag. Idag måste det vara det varmaste dagen på året, hittils ialla fall. Det är så varmt ute att man kan sitta i linne. Hur skönt är inte det då? Love it. Förövrigt en ganska bra dag, förutom att jag då och då får huvudvärk. Kan det bero på min lilla skallskada jag fick häromdagen måntro? Jaja, nu ska min syster ha datorn tror jag. Det blir till att göra klart svenskan och käka lite för mig.

Gammal bild. Från december, när jag var i Ed och möttes av massa snö. Jävlar vad jag längtade hem.

Vi hörs senare! Puss /J.J.K


080613

RSS 2.0