barn älskar mig

Idag har det varit en jävligt bra dag faktiskt. Eller den har varit väldigt positiv ialla fall! Mitt hår har hållit sig svinrakt och inte lockat sig någonting. Sen så kom jag in på mitt gymnasieval och jag är sketglad. Men man ska inte ha för höga förväntningar utan jag ska verkligen ta tag i detta och börja plugga som ett as det sista som är kvar.

Sen idag när jag, Lännea och Simon stod en bit utanför Lännea kommer två små tjejer som bor i hennes område, de går förbi.
Jag: Hej tjejer, är ni ute och går!
De: Jaaa *ger mig ett stort leende*
Jag: Det är ju så fint väder!
De: Jaaaa!
Så går dem vidare men så vänder de sig om.
En av tjejerna: Vill du ha godis?

Sen så fick Lännea reda på detta och hon frågade om hon också kunde få, så tvekade de i början, hahaha.

Söta små människor. Sen när jag kom hem står mina ganska nyinflyttande grannars treåring (tror jag) på parkeringen och säger hej till mig. Så stannar jag och hon berättar att hennes hund är smutsig, charmig som fan. Fast hörde ju dock inte så mycket vad hon sa, haha.

Jag och Lännea disskuterade filmen Vingar av glas idag på svenskalektionen, det slutade med att jag kippade efter luft och Lännea grät av skratt.
- Jag är ett oskyldigt litet laaaaaaaaaaaam!
- Det heter lamm!
Klockrent.


Bjuder på en bild på min syster och mig.

Nu ska jag äta med min mami, sen drar jag ut och träffar Anna och det andra folket.
Massa pussar!


080613  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Jag orkar inte ha en "msnkonversation" här på bloggen, så istället för att fråga hur jag mår, gör osv. så kan ni väl kommentera om det jag har skrivit i inlägget här ovan? Om ni absolut vill fråga, så adda får ni gärna adda min msn.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0