det var som fan

Min dator fick nyss något lurt för sig och startade om sig helt av sig självt. Det är torsdag, en dag kvar i skolan och sen är det påsklov, looooove it. Idag vaknade jag med ett väldigt halsont, men gick ändå till skolan. Så klart filmen jag pratade om igår, Livet är underbart. Och jag kan erkänna att början är lite seg, men helvete vad fin den var. Helt seriöst, var fan nära på att börja störtlipa. Se den, för den är skitbra!
Och idag fick vi tillbaka våra SO-prov och vem fick VG+ om inte jag? Jag måste ha hängt med otroligt bra på lektionerna, för jag hade knappt pluggat någonting. Så fick jag VG på mitt brev som man skulle skriva också. Dagen har förövrigt varit bra, förutom att jag har hostat som en galning.
Förutom att jag stör mig på min gnälliga klass ibland dårå. Vi ska ha ett tryck bak på våra skoltröjor, så ska alla skriva sitt namn. Så hade jag och Lännea redan gjort det, men så försvann lappen, så vi fick göra en ny typ. Och så fanns det ingen plats förutom i mitten typ, där Alexandra hade skrivit stort "9B" så jag suddade ut det och skrev mitt namn där med ganska tjocka bokstäver. Och då bröt helvetet löst. Alla lipade typ och klagade på att mitt och Länneas namn skulle synas mest och jag vet inte allt vad det var. Seriöst, orka. Haha, men vafan, kungarnas namn ska stå i mitten, eller?

Mina planer för kvällen är att plugga klart svenskan och färga håret.
Och jag har gjort en lista på saker jag aldrig gör igen:
- Cyklar utan händer och sen bromsar med fötterna. Kan bara resultera på ett sätt: DÅLIGT.
- Fuskar på Evas matteprov, resulterar med att hon river sönder hela skiten.
- Går ut utan jacka en kväll i mars, letade ju dock efter mina hörlurar, men jävlar va kallt det var.

Nej, nu ska jag och mami äta sallad faktiskt!
Och så vill jag gratta min älskade mormor som fyller 66 år idag och min kusin Emil som fyller 14 idag.

Bjuder på bilden. Jag och Lännea när vi schteker på rasten.

Sköt om er! Pöss /J.J.K


080613

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Jag orkar inte ha en "msnkonversation" här på bloggen, så istället för att fråga hur jag mår, gör osv. så kan ni väl kommentera om det jag har skrivit i inlägget här ovan? Om ni absolut vill fråga, så adda får ni gärna adda min msn.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0