efter fredag kommer lördag

Lördag.
Jag har fortfarande en extrem jobbig hosta, men jag är på bättre humör än vad jag var på imorse. Men vafan, man kan ju inte vara glad jämt heller. Idag har jag sålt bröd och blommor vid Ica och varit i kungsbacka med Lännea och Maria Kaire. Och jag hatar att sälja saker, för jag blir så stressad när man måste ge växel, gjorde bort mig lite förut måste jag faktiskt erkänna. Tur att kunderna är så ärliga och rättar ens misstag. Dock så kom det en tant och köpte typ tjugosex påskliljor, hahah. Pengarna ska gå till våran Stockholmsresa i maj.
Sen var det dags för Kba. Vi strosade runt lite i affärerna och Maria klippte sig, fint blev det. Sen tog jag ett hål i örat. Det gjorde faktiskt inte ont, bara lite nu efteråt.

Maria och Lännea i väntan på bussen.

Och här har vi mig!

Och här har vi resultatet.

Snart ska jag hem till Lännea och göra mig iordning typ, sen ska vi ner till stranden och grilla tydligen. Sen tror jag att hon ska sova hos mig. Håller tummarna för att det inte blir rena rama Antarktis ikväll bara. Och ett guldstjärna till dagens väder, skitvarmt och skönt, sommaren är påväg, helt klart!

Nej, nu ska jag kila!
Puss och kram /J.J.K


080613  

Kommentarer
Postat av: mt*

fin blogg! (;

2009-04-05 @ 01:25:18
URL: http://mariiette.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Jag orkar inte ha en "msnkonversation" här på bloggen, så istället för att fråga hur jag mår, gör osv. så kan ni väl kommentera om det jag har skrivit i inlägget här ovan? Om ni absolut vill fråga, så adda får ni gärna adda min msn.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0