h.ä.h.ä

Kom just på att min syster ska se The Sounds på Storan idag. Måste erkänna att jag är lite avundsjuk. För liksom Maja Ivarsson är typ Sveriges snyggaste brud.
Jag hjälpte precis min mami med att ta in våran kanin till buren eftersom han får skutta runt i sin stora hage ute på gräsmattan, så frågar min mami mig varför jag inte tycker om Sune. Och jag svarar som alltid: för att han har rabies. Det har han ju såklart inte, men näh, det är nått som inte gör att jag tycker om honom. Men så ropar mami på mig för att jag ska kolla på honom, och så står han på bakbenen. Hur söt som helst, fick lite dåligt samvete faktiskt. Den trevliga stämningen förstördes dock genom att han ställde sig och juckade på en boll.Och nej, jag tror inte att jag är redo för detta än. Eller?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Jag orkar inte ha en "msnkonversation" här på bloggen, så istället för att fråga hur jag mår, gör osv. så kan ni väl kommentera om det jag har skrivit i inlägget här ovan? Om ni absolut vill fråga, så adda får ni gärna adda min msn.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0