hemma från skolan

Yes, idag är jag hemma ifrån skolan. Igår fick jag ett mystiskt illamående plus dunkande huvudvärk, lite av detta sitter kvar även idag. Så det är därför jag är hemma ifrån skolan. När jag ringde min vän Anna fick jag det chockande beskedet att hon ligger hemma för samma sak.
Igår fick jag reda på att jag kommer att få en ig-varning i matte. Klart jag blev ledsen, men jag håller fast vid inställningen att allting löser sig. Så därför är det nu dags att kämpa med den här jävla skiten det sista som är kvar. För jag ska komma in på gymniasiet.
Men jag orkar faktiskt inte tänka mer på det nu. Funderar på att göra nått gott till frukost, sen bädda ner mig i soffan och kolla på en bra film eller något?

Ha det bra, sköt om er!


080613  

Kommentarer
Postat av: emily

gulle!Jobbigt att må dåligt :( hehe du låter precis som mig när ja fick ig-varningar o sånt. Äh fan livet är mer än att få godkänt i matte, man måste sätta perspektiv på saker!

2009-04-28 @ 14:29:09
URL: http://emslo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Jag orkar inte ha en "msnkonversation" här på bloggen, så istället för att fråga hur jag mår, gör osv. så kan ni väl kommentera om det jag har skrivit i inlägget här ovan? Om ni absolut vill fråga, så adda får ni gärna adda min msn.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0