jag hatar min mage

Det var längesen jag fick så jävla ont i magen som jag fick idag på träningen. Det var fan den värsta smärta jag har kännt på år och dag. Satt på bänken sista halvtimmen, för det är ju ingen idé att vara ute på plan om man ändå inte jobbar, right? Nu känns det bättre ialla fall, men fyfan.
Annars har min dag varit bra förutom att jag hatar kaxiga småbarn. Och idag så åkte jag och Lännea med bussen, vi fick åka gratis av någon underlig anledning, så sitter det typ tioåriga barn i sätet bakom och snackar skit om en annan tjej. Hur sjukt är det inte att man börjar prata bakom ryggen på någon när man är så liten? Jaja, vissa börjar tidigt..
Så har vi även börjat kolla på en ny film i SO:n som heter Livet är underbart, den ska tydligen vara skitbra, men om jag ska vara ärlig så är den seg som fan, i alla fall i början. Btw, så får jag inte vara med på innebandycupen som spelas i helgen för att jag inte varit med och tränat på grund av att jag har varit sjuk, så hela helgen blir till att spenderas med Lännea, inte så tokigt ändå.
Nej, nu ska jag duscha och sen ska jag sova!
Pussen /J.J.K


080613


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Jag orkar inte ha en "msnkonversation" här på bloggen, så istället för att fråga hur jag mår, gör osv. så kan ni väl kommentera om det jag har skrivit i inlägget här ovan? Om ni absolut vill fråga, så adda får ni gärna adda min msn.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0