jävla kliande

Det kliar på min fot.
Jag har försökt att klia bort det, men nej.
Inte fan försvinner det.
Förövrigt gick jag och min syster ner till Åsacentrum och handlade godis. Fick inte överstiga gränsen tjugo kronor och det resulterade med att min påse vägde nitton kronor och sjuttiotre öre typ. Sen skulle vi gå hem igen, men då fick hon plötslig abstinens efter sina killkompisar, så jag fick gå hem ensam, med min lilla godispåse i handen.

Annars har det varit en bra dag i skolan. På slutet var vi på ett föredrag om kriminalitet och droger. Det var både hemskt och intressant. Det var en kvinna på femtiofyra år som hade prostituerat sig, bara för att få pengar till droger, det tyckte jag var hemskt. Tänk vad knark kan göra med en människa..

Och nu är det så att jag ska sätta mig och plugga matematik nu. Jag har ju en godispåse och en mobil som man kan sms:a till om man har mitt nummer.


Patetisk. Det är sån du får mig att känna mig.


080613  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Jag orkar inte ha en "msnkonversation" här på bloggen, så istället för att fråga hur jag mår, gör osv. så kan ni väl kommentera om det jag har skrivit i inlägget här ovan? Om ni absolut vill fråga, så adda får ni gärna adda min msn.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0