sommaren är utanför min dörr

Jag förstår mig inte på familjens lilla kanin Sune. Han trilskas och håller på. Min far bad mig att ta ut honom i hagen som min far byggde för några år sen. Men nej, Då börjar han hoppa runt och anfalla mig så fort jag sträcker fram handen. Äckliga lilla varelse.


Det är onsdag och jag är hemma ifrån skolan idag med. Tanken var att jag skulle gå dit idag, men mitt illamående från igår hadeförvärrats betydligt mycket mer idag. Under dagen som gått har jag förutom att fått utbrott på min kanin, både solat och drömt hemska drömmar. Ikväll har jag utvecklingssamtal och jag är nervös för vad som kommer att sägas.

Jag är för tillfället ensam hemma eftersom min far och syster har åkt till Varberg, och nej, jag vet inte varför. Jag hade tänkt att sätta mig ute i solen och plugga lite matte faktiskt. Känns som sommarlov idag, man sover till elva, kan lägga sig och sola på altanen, lovely. Imorgon är det valborg och det ska tydligen bli stekhett, härligt!

Nej, nu måste jag plugga lite och sånt. Ha en bra dag så hörs vi säkerligen ikväll.
Puss och hej.

Ta av din jacka och gamla jeans för västkustens tjejer är det bästa som finns! (Bild på mig och Astrid i väntan på Håkan Hellström i September förra året)


080613   


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Jag orkar inte ha en "msnkonversation" här på bloggen, så istället för att fråga hur jag mår, gör osv. så kan ni väl kommentera om det jag har skrivit i inlägget här ovan? Om ni absolut vill fråga, så adda får ni gärna adda min msn.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0