take a chance on me

Jag kan ju inte direkt påstå att jag inte sovit mycket denna helg. Gått upp tolv-halv ett tre dagar i rad nu. Det är måndag och jag har studiedag och jag har så grymt mycket att plugga också. JAG VILL INTE! Plugga är verkligen inte min grej om jag säger så. Jag får panik när jag väl ska plugga, men hur mycket jag än hatar det så måste jag verkligen fixa skolan nu. Det är nu det gäller liksom!

Förövrigt är det måndag och jag sitter fortfarande iklädd i det jag sov i. Om sanningen ska fram så har jag inte ätit frukost än. Plus att jag är kissenödig och trött. Min syster och bror har tagit en tripp ner till glasscafét om jag inte hörde fel, så jag är ensam hemma, gött.

Vaknade imorse och såg att jag hade väldigt många SMS från min kära vän Love.
01:05 HEJ SNYGGING <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

01:12 Går det att skicka sms

01:17 oj du langar dissen

01:18 HEHE

01:19 puss

Haha, trevlig är han. Nej, nu måste jag verkligen plugga. Uppdaterar kanske sen, om jag inte har pluggat ihjäl mig det vill säga. Ha det bäst och sköt om er!

Takida - Reason To Cry


080613  


Kommentarer
Postat av: jessika.

sjukt go låt, du har allt bra musiksmak du!

2009-04-21 @ 15:58:06
URL: http://jessikaniklasson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Jag orkar inte ha en "msnkonversation" här på bloggen, så istället för att fråga hur jag mår, gör osv. så kan ni väl kommentera om det jag har skrivit i inlägget här ovan? Om ni absolut vill fråga, så adda får ni gärna adda min msn.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0