this is my story

När jag var tretton år (skulle fylla fjorton) sprang jag runt i svarta converse, svarta jeans, och palestinasjal. Jag tyckte att dem som vi idag kallar emosar var coola. Eller ja, inte extrema sånna, utan de som bara var lite svartmålade och hade mörkt hår, lite punkiga typ.

Såhär såg jag ut då (Jag och en tjej vid namn Emelie från Göteborg och Lännea tog Länneas båt ut till en ö och fikade och myste, saknar det. På bilden ser vi mig spela teater, om jag inte minns fel. Detta var på valborg 2007)

Så fyllde jag fjorton äntligen och började komma in i min fjortisperiod. Jag stavade hej till "heij" och klämde nog in ett och ett annat w här och var. Typ "okewj" skrev jag hela tiden.

Bilden är taget på min fjortonårsdag faktiskt, jag fick en kamera och jag var så stolt och glad. Självklart hörde det till att ta massa bilder också.

Några månader innan jag skulle fylla femton var jag nog inne i min värsta fjortisperiod. Jag hade väldigt mycket smink och bar jätteljus foundation på läpparna. Det var även då jag köpte mitt löshår.

Den här bilden är tagen när jag var med min konfirmationsgrupp i Berlin, Tyskland.

Så fyllde jag äntligen femton, fick mitt första riktiga förhållande och insåg att man inte behöver vara sminkad och uppklädd varje dag. Att människor kan tycka att man är fin hur man än ser ut.

Denna bild är tagen när jag och min vän Linn gick ut på en promenad. Minns att vi gick ner till Bråtaviken och jag ritade ett "J" i sanden (för då var jag på g med Jesper) och tog kort. Jag skulle fylla femton några dagar senare.

Nu är jag femton år och ska fylla sexton om fyra dagar och två månader. Idag vet jag inte riktigt vad jag är för något. Vissa uppfattar nog mig fortfarande som en fjortis. Jag skulle nog säga att jag inte vet vad jag har för stil direkt. Och det är faktiskt ganska skönt.

Hähä, vet inte vad jag ska skriva för kommentar om denna bilden faktiskt. Jo, det är faktiskt inte så långt kvar tills min födelsedag.


080613  

Kommentarer
Postat av: jessika.

snygg du är pärlan(:

2009-04-22 @ 19:11:36
URL: http://jessikaniklasson.blogg.se/
Postat av: Linn

nån dag skavi göra en ny promenad, men då skriver vi inte nåra bokstäver i sanden. vi skriver: idiotälskar dig kråkan <3

2009-04-22 @ 22:23:14
Postat av: emily

åh det där är så kul att läsa, bakgrund om folk!

2009-04-23 @ 18:45:39
URL: http://emslo.blogg.se/
Postat av: Julia

så otroligt söt!

2009-04-27 @ 20:34:47
URL: http://juliandreasson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Jag orkar inte ha en "msnkonversation" här på bloggen, så istället för att fråga hur jag mår, gör osv. så kan ni väl kommentera om det jag har skrivit i inlägget här ovan? Om ni absolut vill fråga, så adda får ni gärna adda min msn.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0