ett sprucket men ett vackert hallelujah

Tisdag. Innebär tre lektioner och att sluta klockan tre. Dagen började med NO där vi laborerade och skit. Sen lunch och efter det hade vi tyska, det var en trevlig lektion och jag och Anna jobbade på bra, tycker jag ialla fall. Sen var det dags för hemkunskap och jag skrattade väldigt mycket åt en viss Linnea Lindström. Men jag kan inte låta bli när hon går i kylskåpen och smygäter.. Sen hade jag följe hem med min vän Caroline.

Annars har jag inte gjort så mycket annat idag. Chillat typ, suttit här och degat och lyssnat på samma låt i typ flera timmar. Så hade jag omprov i NO:n för ett tag sen, fick tillbaka det idag och hade ett fel, stolt över mig själv. Nu när det inte är så långt kvar tills skolan slutar får jag lägga ner ett kol och arbeta på. Ska kanska börja med att hårdplugga matte, eftersom vi har nationella nästa vecka. Hähä.
 

Någonstans inom oss så är vi alltid tillsammans.
080613  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Jag orkar inte ha en "msnkonversation" här på bloggen, så istället för att fråga hur jag mår, gör osv. så kan ni väl kommentera om det jag har skrivit i inlägget här ovan? Om ni absolut vill fråga, så adda får ni gärna adda min msn.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0