vi satt ett gäng på en strand

Jag är förvirrad idag. Jag trodde att det var måndag, tur att Astrid finns så hon kan påminna mig om att det är söndag. Idag mår jag sådär, hostar och snorar som ett as. Mami är typ orolig och gnäller på att jag går för "tunnklädd". Nej, jag är inte Julia Roberts i Pretty Woman. Plus att jag fick huvudvärk precis. JAG HATAR SÖNDAGAR.

Igår var jag och ett gäng nere på Vita Sand och grillade, eller ja, försökte i alla fall. Det gick åt mycket ved och tändvätska ska jag säga er. Men mysigt var det, sen drog jag, Pauline, Fanny, Lännea, Maria, Linnéa och William till Skytteviken och rökte vattenpipa, det var mysigt. Sen kom det lite mer folk och sen drog jag hem. Hade följe med Lännea och Love. Så hände det en liten incident på vägen hem.. Hahah, men lite roligt var det faktiskt.


En bild på brasan fick jag allt ta.


Pauline, William och Bega på bild. Tog knappt några bilder eftersom min kamera lider av någon mystisk störning!

Och idag vet jag inte vad som händer, inte ens ikväll. Mami vill nog att jag ska hålla mig inne för att jag är så förkyld och hon ska jobba imorgon. Åh, påsklov gör mig glad. Men jag kom på att jag måste plugga matte som ett as ändå. Och så kanske jag åker till Ed i helgen med mami och Peter.

Nej, nu måste fräscha till mig, annars sitter jag här i mjukisbyxor och linne hela dagen..
Puss och kram.


080613  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Jag orkar inte ha en "msnkonversation" här på bloggen, så istället för att fråga hur jag mår, gör osv. så kan ni väl kommentera om det jag har skrivit i inlägget här ovan? Om ni absolut vill fråga, så adda får ni gärna adda min msn.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0