what a feeling

Idag har det varit en såkallad chill-dag. Jag och Lännea stod i kiosken hela dagen typ. Asgött, inga lektioner och vi missade svenska-provet. Det var förövrigt väldigt kul, förutom när Lännea utklassade mig på biljard två gånger i rad. Jag är nog sämre än sämst på det jao.
Och jag har fått en märklig hosta. Känns som om hjärtat ska hoppa ur bröstet och som om att mina lungor ska sprängas, inte kul. Och ont gör det också.
När jag tänker efter så saknar jag fotbollen litegrann. Även fast jag aldrig gillade att gå på träningarna eller i slutet av min karriär blev lycklig om jag fick sitta på bänken större del av matchen. Jag vet inte vad som gör att jag saknar den ens. Tror att jag mest saknar gemenskapen i laget, alla cuper och shit. Men lite längre fram ska jag och mina tjejer bilda ett nyss fotbollslag: OFF = OseriösaFotbollsFantaster, haha. 


Just det, färgade ju håret igår. Vad tycks? 

Och ikväll hade jag tänkt att jag skulle vara med Lännea, trevligt värre. Men nu ska jag faktiskt träffa Maria en stund, saknar sönder henne, och vi har lite att prata om. 
Puss babes! /J.J.K


080613  

Kommentarer
Postat av: emily

Super fin i håret ju!!

2009-04-04 @ 16:40:18
URL: http://emslo.blogg.se/
Postat av: jes.

äre en guldklimp jag skådar? hahahh babe.

2009-04-04 @ 18:03:57
URL: http://jessikaniklasson.blogg.se/
Postat av: mariana DG

ses snart? (vV

2009-04-06 @ 23:13:58
URL: http://andresbabiie.blogg.se/
Postat av: mariana DG

ses snart? (vV

2009-04-06 @ 23:14:01
URL: http://andresbabiie.blogg.se/
Postat av: Anonym

omen kan du lägggaaaa avvvv.....

jävla snygg äru!

2009-04-14 @ 16:11:34

Kommentera inlägget här:

Jag orkar inte ha en "msnkonversation" här på bloggen, så istället för att fråga hur jag mår, gör osv. så kan ni väl kommentera om det jag har skrivit i inlägget här ovan? Om ni absolut vill fråga, så adda får ni gärna adda min msn.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0