jag är förnuftig

Jag är nog en väldigt förnuftig femtonåring. Runt halvåtta satt jag på en bänk nere vid skolan och väntade på Hanna och Maria. Så mötte jag två andra trevliga bruttor vid namn Linnea och Simone, de fick bli mitt sällskap. Sen gick jag och mötte de andra flickorna. Och det var en av mina kompisar som bor ganska långt bort som skulle vara ensam hemma, och alla skulle dra dit. Men istället valde jag att sätta på min älskling (iPoden) på högsta volym och traska hem. Fick mycket protest runt detta, men jag är glad att jag gjorde detta. För här sitter jag med varma fötter. Jag hatar verkligen att frysa om fötterna. Minns att jag var hemma hos en kompis när det hade varit så förbannat kallt ute, mina fötter har aldrig varit så kalla innan och det var ren tortyr att få dem upptinade. Usch.
Vad har jag för planer för morgondagen? Hrm. Blir till att dricka te och plugga matte hela jäkla dagen. Matteprov på måndag i procent, och jag ska ha G på det. Men har hört att det inte är så svårt, men vi får se. Och så ska jag be papi fixa min dvd-spelare som har varit sönder ett bra tag nu. Sen ska jag låna första säsongen av Scrubs av min systrami.

Och världen är verkligen full av idioter. Bläbajsfan på er.
080613

det finaste någon kan få

Idag när jag gick hem ifrån Anna så såg jag något väldigt märkligt. Det var en tjej som gick i snabb takt, och efter henne kom det någon. En joggare, tänkte jag. Men denna kille som joggade sprang ikapp tjejen, och hon stannade inte. Pratade inte med honom. Det såg ut som om dom var ovänner. Om så var fallet så var det fett gulligt av killen att springa efter henne. Om det ändå fanns fler killar av den sorten.

Idag är det lördag och jag har faktiskt ingen aning om vad som händer ikväll. Lännea sa att hon förmodligen bara skulle vara hemma och chilla, funderar starkt på att joina. Ska man vara ute i Åsa så får det fan se till att bli varmare. Orkar inte frysa fötterna av mig för att sedan nästan dö av smärtan när fötterna tinas upp.

Annars sitter jag här och äter Rollo, hur gott som helst. Hör ljudet av Ronny och Ragge ifrån vardagsrummet. Mami är och handlar och jag är hungrig. Min syster kommer att komma hem inom kort och kräva att hon ska få datan. Jaja, nu ska jag dra i alla fall.

Jag har sagt det förut och jag säger det igen: Vissa människor vill jag bara spy på.


080613

ett avslutat kapitel

Idag när jag och ett par vänner stod till vänster om vårdcentralen, hittade jag en lapp i min ficka. Jag läste den. Det var en lapp som jag skrivit till en av mina gamla kärlekar. "Om kärlek vore tid skulle du och jag vara en evighet" stod det. Jag vet inte ens varför jag sparade den, den låg i min plånbok först, hur den kommit  till min jacka är dock ett mysterium. Vad skulle jag med den lappen till? Den finns ju bara där och påminde mig om en jobbig period jag har haft, om rädslan att fästa sig vid någon. Så tog fram min tändare och eldade upp den. Såg hur texten långsamt försvann in i lågorna. Sedan gick jag nöjd till min lektion. Det har funnits ett "vi" en gång.

Men
jag
minns
inte
känslan
av
det.


motgångsfredagen

Allt verkar gå emot mig idag. Dagen började med att jag vaknade halv åtta, börjar åtta. Tog god tid på mig och gick ner till andra lektionen som var SO. Träffade Ardfors på vägen btw. Så idag fick vi tillbaka vårat g-test om mellankrigstiden, och jag hade inte pluggat ett piss. Men tydligen hade jag varit med på genomgångarna, för jag hade 18/20, duktigt. Och jag stör mig på en viss person som tar ut segern i förskott på alla rätt, kändes skönt att se hennes besvikna min.
Sen hade vi min syster i svenska idag igen. Fast hon lämnade oss, så vi fick jobba. Tror inte att någon gjorde det, jag och Lännea smet in i andra klassrummet till datorerna.
Sen var det dags för lunch och fick ett antal utbrott på Lännea för att hon fällde mig HELA tiden. Efter att vi hade käkat var det dags för idrott. Och vi skulle göra en annorlunda version av trippelboll. Min gympalärare sa till mig att han aldrig sett mig springa så mycket när vi spelade innebandy. Inte så konstigt eftersom jag fick göra allt jobb själv. Kändes som om hjärtat skulle hoppa ur bröstet på mig. Åh, blir så frustrerad på min klass ibland. Alla bara tjongar iväg bollen, vårdar den inte alls. Okej, jag är den enda tjejen i klassen som har spelat fotboll i åtta år (gör det dock inte längre) men hur svårt är det att vårda bollen? Sen var den en kille som körde in sin jävla klubba mellan benen på mig hela tiden. Då fick jag utbrott och sa ett antal fula ord till honom. "Sista målet vinner" skrek min gympalärare. Efter en stund fick jag bollen och dribblade igenom och satte krysset. Det kändes skönt. 

Nej usch, idag är det inte min dag. Det känns verkligen i hela kroppen. Förut ringde Anna mig och frågade om hon fick sova hos mig, men fick inte för min kära mor, eftersom jag lovat Lännea. Så då kom jag på den briljanta idén att jag och Lännea ska sova hos henne. Är jag inte smart så säg?
På hemvägen fick jag återigen en hjärtattack när jag skymtade i ögonvrån en moppe köra upp bredvid mig, trodde att det var Joacim Karlsson eftersom jag mötte honom på vägen hem. Men icke, det var Wille. Och han var gullig och skjutsade mig de sista metrarna. 

Snart ska jag på toa, sen ska jag äta duscha och sedan hade jag tänkt dra ner till Anna. Och gode Gud, gör så att min kväll blir bekymmerslös. Gör så att jag kan sova skönt och slippa drömma drömmar som jag vet aldrig kommer att slå in, det gör bara ändå ondare. Vet inte ens varför jag ber till Gud. Eller varför jag stavar hans namn med stor bokstav. Men om Du nu finns, så kan du väl ge mig ett tecken, typ låt mig vinna på en trisslott eller nått.


080613


Jag och Lännea, för ett tag sen. Goa tider det.

Kent i mitt hjärta

Ett under att du ser mig
Att du fortfarande ser mig
Ett under att du ser mig
Som någon som kan ge dig nånting
Som får dig att vilja vara min(Tagen av mig, vem cigaretten tillhör tänker jag dock inte avslöja.)

en torsdagkväll

Jag har upptäckt en ny drog.
This Years Love med David Gray.
Seriöst, jag kan verkligen inte sluta lyssna på den. Så himla fin, I'm in love. Lyssnat på den om och om igen i över en timme nu.

Min syster kom nyss in till mig och sa följande ord:
- Vad fnissar du åt din fnissjävel?

Haha. Ja, vad fnissar jag åt? En person sitter och berättar roliga historier för mig på msn. Då kan jag ju inte låta bli att fnissa lite faktiskt. På tal om att fnissa så saknar jag Ramses. Hon säger att jag fnissar som en häxa. Trots att vi bor typ tvåhundra meter ifrån varandra så syns vi inte så mycket nu för tiden. Men med tanke på att hon går på gymnasiet och tränar fotboll hela tiden, så är det ju inte så konstigt.

Och btw så har jag gjort mina gymnasieval nu.
1. Estet/Teater
2. Barn och Fritid
3. Samhäll/Media
Alla på Aranäs.

Ska sova nu förresten!
Puss och godnatt.

ingen bra rubrikThis years love had better last
Heaven knows it's high time
And I've been waiting on my own too long
But when you hold me like you do
It feels so right
I start to forget
How my heart gets torn
When that hurt gets thrown
Feeling like you can't go on.

min dator hatar mig

Åh. Jag blir så jävla "irri" (förkortning på irriterad, jag och Lännea började med det). Min dator är så seg att jag vill slänga ut den genom fönstret. Seriöst, allt bara krånglar och den segar som fan. Orka.

Och jag måste erkänna att jag ibland gottar mig i folks elände. Eller ja, inte mina kompisars, men andras. Nu låter jag som världens ondaste människa. Men tänk själv om du kollar ett program som handlar om sjukt överviktiga personer, känner du dig inte jävligt smal då? Jag brukar tänka så. T ex om jag känner mig ful klädd någon dag så tänker jag "men hon har ju alltid fula kläder, så det är lugnt" typ. Jag vet inte varför jag tänker så. Tror det beror på att jag inte har så bra självförtroende.
Ibland så tänker jag nog alldeles för mycket. Jag brukar tänka att när jag tar på mig någonting som känns bra i början, men när jag kommer till skolan så tänker jag "hon hade kunnat ha på sig detta och se skitsnygg ut ändå". Jag hatar att tänka på sånt. Men jag kan inte hjälpa det. Jag trivs inte i några kläder alls. Och även fast jag unnar mig en skitsnygg kofta så känns det ändå fel när jag sätter den på mig.
Jag ska egentligen vara nöjd, jag lider inte av övervikt eller anorexia, men jag jämför mig så mycket med alla andra hela tiden.
Nej usch, jag orkar inte sitta här och deppa. Bättre att jag går och lägger mig. Scrubs börjar snart. Får mig alltid på gott humör. Och det är ju alltid en dag imorgon också.


En låt som passar för denna kvällen:


Så jävla fin. Love it.

Take care!

i n n e b a n d y


puss på det då


Bild på mig och Linnéa Perkman från när vi var i Kungsbacka igår.

it's too late to cry, too broken to move on

Friluftsdag idag.
Dagen började med vi skulle åka skridskor, men eftersom jag inte hade några så blev det till att gå till Kungsmässan och kolla runt. Hittade massa fint på Gina Tricot faktiskt. Vill bara vinna en miljon och shoppa tills jag spyr.
Menmen, tillbringade min dag med Jessika och Mathilda, trevligt värre. Så på bowlingen vann Jessika över Lasse och det var väldigt roligt.
Och när vi var på Donken, togs det lite roliga bilder som redigerades. Här kommer dem:

Jag får bjuda lite på mig själv, för Jessikas skull.

Min hämnd på Jessika, mahaha.

Och till sist en bild på Mathilda.

Jaaa, ni ser ju bara hur roligt vi hade. Hehe.

Och idag har jag märkligt nog haft väldigt ont i huvudet, har det ofta nu för tiden. Och jag vet faktiskt inte vad det kan bero på. Har inte suttit så mycket vid datan på senaste, men jaja. Orkar inte bry mig.

Klockan halv sju ska jag träna innebandy, trevligt. Har hela salen för oss själva idag, gött. Tränar ju tillsammans med damlaget på måndagar, eller vi tränar själva och sen spelar vi match mot dem sista halvtimmen. Slår vad om att vi kommer att ha jobbig fys idag, fast det är ju bara bra ifall vi har det.

Åh, jag är trött.

så bäst

Du säger att kärleken aldrig var till för dig
Att du aldrig känt vinden högt över trädtoppen

Säger att den delar sig vid kinden och blir hel igen bakom dig
Och varje moln är trasigt
du räknar allt sorgligt natten lång
och hon du älskade en gång, och kanske älskade dig.
Spelar det någon roll?
Nej kanske ingen
kanske allt egentligen.

Du säger; har du tändstickor?
Ja tillräckligt om du vill bränna ner Stockholm.
Och har du vin & sprit
så det räcker att få hela fjärden full av sorger
Allt är försent, försent för vin försent för kärlek ren som snö.
Inatt finns ingen väg tillbaks.

Och du undrar vem som kysser henne nu
Och du undrar vem, vem om inte du
O läpparna du kallar dina
det gör ont att veta men lika ont att undra.

sex sanningar om mig själv idag

1. Jag tog Joacims biologibok med flit. För jag ville inte riskera att bli utslängd ifrån lektionen. Han sa att han inte hittade sin, så jag gav honom den i slutet av lektionen. Slapp jag gå tillbaka till kapprummet med den, han blev glad btw.

2. Jag har för tillfället väldigt ont i huvudet. Ska kanske inte sitta vid datorn då, men jag är trött också.

3. Jag har upptäckt att Jimmy Eat World är ett väldigt bra band. Ska nog börja lyssna mer på dem.

4. Jag har haft det väldigt roligt i skolan idag, p.g.a en viss Fredrik "Björn" Andersson.

5. Jag och min saknade vän Linn bestämde nyss att vi skulle ta en fika nästa tisdag. Har inte träffat henne sen Lucia, och det var ett väldigt långt tag sen.

6. Jag tappade rösten när jag skulle berätta en sak för Lännea. Lät som en kille som nyss kommit in i målbrottet.


det löser sig

Jag undrar hur många gånger jag har använt mig av frasen "det löser sig" egentligen. Häromdagen sa jag det till en kompis som var ledsen. Men så tänkte jag om, tänk om det inte alls löser sig? Risken finns ju. Jag bör nog tänka efter mer vad jag säger.

Hej btw! Det är måndag, ny vecka, ny start. Min dag började med att jag vaknade vid åtta. Tog följe med Lännea ner, vi var typ tio minuter sena. Sen flöt dagen på som vanligt.

Jag och Lännea på svenskan.

Sen efter skolan så hämtade jag Peter som vanligt. Och shit vad trött jag är. Satt ju dock uppe till halv ett igår, så jag får skylla mig själv. Imorgon har jag sovmorgon, hur gött är inte det?
Åh, jag längtar som ett as till sommaren. Vill ha sommarlov, men framför allt: sol. Seriöst, fryser förfan ihjäl snart. Hellre att det är för varmt än för kallt. Och jag har väl inte så mycket mer roligt att skriva, hrmmmf. Nej.

It's so hard to say that I'm sorry
I'll make everything alright

All these things that I've done
Now what have I become, and where'd I go wrong?
I don't mean to hurt just to put you first
I won't tell you lies
(I'm sorry)
I will stand accused
With my hand on my heart
I'm just trying to say

I'm sorry
It's all that I can say
You mean so much
And I'd fix all that I've done
If I could start again
I'd throw it all away
To the shadows of regrets
And you would have the best of me

Min absoluta favoritlåt genom tiderna. Jag tröttnar fan aldrig. Dock är det inte hela texten ovan.

Over and out!


till en underbar vän

Jag har kännt att jag skrivit alldeles för lite om mina underbara vänner på min blogg. Därför ska jag nu ägna en liten stund att skriva om en underbar person: Jessika Niklasson.
Jag har kännt Jessika så länge så att jag vet inte riktigt hur många år det är. Ett tag så var vi jättebra vänner och sen så snackade vi knappt. Men på senaste har vi kommit varandra mycket nära. Och det är jag glad för. För vad skulle vi alla vara utan våran Jessika som har allt nödvändigt i sin väska? Och som dessutom har ett hjärta av rent guld?
Jag vill tacka dig Jessibabe, för att du på senaste funnits där för mig var eviga sekund. Du har ringt mig på kvällarna och jag har verkligen snackat ut om allt med dig. Känns så fruktansvärt skönt. Min lysande pärla på havets botten. Eller vad säger du?


Ursäktar bilden, den är från 2007. Och det ser ut som jag är grovt påverkad av alkohol, kolla bara på mina blodsprängda ögon. Hehe.

dagens låtarUnderbara låtar. Gamla som nya.

18:18

Jag kastade en blick på klockan. Den var 18:18. Fast den är alltid vid ett sånt klockslag när jag kollar, har nämnt detta innan vet jag. Så jag slöt mina ögon och kysste mina handleder och önskade mig samma önskan som jag har gjort i flera dagar nu. MEN. Så ångrade jag mig. Så jag slöt mina ögon på nytt, och kysste mina handleder igen och önskade mig något annat.

Det har aldrig hänt mig innan.
Lika bra att ge upp och se fram emot framtiden.

h e h e h e


Yes, för två år sen var mitt hår rött med slingor i en orange nyans. Och jag vill ha sommar och bli brun.
Btw så ska min syster se på Oasis om en timme och tjugo minuter. Avundsjuk.

svenskar sover tydligen inte med strumpor

Hejsan bloggen!
Den som inga byxor har, han får gå med rumpan bar. Ja, det stämmer ju, om man inte har trosor på sig. Och det har jag, men inga byxor. Anledningen till varför jag inte har några byxor på mig är att jag under hela dagen gått i blöta skor, så då är det ju klart att mina strumpor blir blöta + mina tights. Fattar ni? Jaojao, jag har i alla fall nyss käkat två tacos, så jag är proppmätt.

Åh, känner att jag har så fett mycket att skriva om, men jag kan ju kortfatta mig lite så ni inte somnar?

Gårdagen började med att jag gick upp och gjorde mig iordning, stressade som ett as. Så åkte vi till öppet hus på MoveIT, men det var ingenting för mig tyckte jag. Så det blir nog Aranäs, hih. Sen stannade jag i Kungsbacka och umgicks med Anna, Hanna, Lisa och Bob (Annas pojkvän, han heter egentligen Fredrik). Vi gjorde inte så mycket faktiskt, sen kom Lännea och Maria in. Så skulle vi kolla på Fredrik när han spelade match. Och FYFAN VAD SEXIGT DET ÄR MED KILLAR SOM SPELAR HOCKEY. Herre min skapare.
Så tog vi bussen hem till kära Åsa igen och det var allmänt segt ute. Sen sov jag hos Hanna, det var trevligt. Fast hon var ganska jobbig, så jag gick tio meter framför henne på hela hemvägen, haha. Men det var väldigt trevligt i alla fall. Och Hanna påstår att svenskar inte sover med strumpor. Och det gör jag. Fast jag är ju inte HELT svensk rakt igenom heller. Men jag gillar att ha det varmt när jag sover, fast inte att vakna och tro att jag är i Thailand.

Så inatt så hade jag en väldigt konstig dröm. Drömde att jag spelade innebany, utomhus i lera. Blev så jävla förbannad för att alla spelade utan klubbor, och med fötterna istället. Åh, och domaren var helt störd. Så jag gick och hämtade min klubba, sen vaknade jag med händerna upp i luften, som om jag höll i en klubba. Så jag var tvungen att känna efter, haha.

Förut idag så kollade jag när mitt lag spelade match mot Tvååker. Först ledde vi med 2-0 och matchen slutade med att dom spöade oss med 5-2. Synd, för vi var värda att vinna. Tack till Linn som ställde upp som målvakt, skitduktig. Dock blev jag lite sur. Jag och Gj slog vad om fem kronor om resultatet. Jag satsade på 4-2 till Tvååker och hon 3-1. Fan.

Och förut försökte jag förklara för min lillebror vad det innebär att vara full. Gick ju sådär.
Annars är det faktiskt bra med mig. Jävligt trött, känns som om det är mitt i natten. Snart ska jag på toa, sen ska jag plugga matte som ett as, hoppas på ett VG på mitt kommande matteprov som jag ska göra snart eftersom jag missade det sist. Och på tal om matematik så har jag världens sötaste mattelärare, hon bryr sig verkligen om mig.

Och så kan jag meddela att jag har börjat skriva dagbok igen. Känns hur skönt som helst, där kan man verkligen skriva saker som man inte vill skriva här. Känns faktiskt skitgött.

Oj vad lång tid det tog att skriva detta.

Puss på er alla skönheter.

är det du?

Läskigt.
Två gånger har jag upplevt att människor kommer fram och ställer mig frågan:
- Är det du som är Julia Adams-Ray?

Hur fan vet alla det?
MIN BILDDAGBOK ÄR KÄND.
Typ.


sött

Igår spelade vi fotboll på gympan. Jag är den enda tjejen som gått i denna sport.

Glammy: Markera Julia!!
Jag: Men varför håller alla på om mig hela tiden?!
Filip: För att du är bäst på fotboll i denna klassen Julia.

Lite småsött sagt sådär tyckte jag.  Sen fick jag halvt hjärtattack, för jag hade inte ätit någon frukost. Jag saknar faktiskt att spela fotboll. Litegrann. Med mitt lag, men vafan, jag har innebandyn. Och idag får jag inte vara ute, KUL. Men ska kolla hockeymatch i Kungsbacka, har faktiskt aldrig gjort det innan. Så det ska bli spännande.

Men nu nu ska jag och mami på öppet hus!
Be för att jag lever till kvällen.
Puss

mitt stackars huvud

Det är fan synd om mig och mitt huvud. Jag har utsatt det för så mycket. Idag så skulle jag lägga huvudet på sned åt Lännea, resulterade med att jag slog i en järnsak som sitter vid fönsterna. Aj. Sen på gympan hade vi handboll, så kastade jag skithårt över målet, så studsade den tillbaka och rakt upp i ansiktet på mig. LYCKAT.

Btw så var vårat lag fett grymma idag på gympan. Konstigt, vi hade ju Michaela i vårat lag, hon stod typ för alla målen. "Sista målet vinner" sa min snygga gympalärare. Och vilka vann? Blå laget. Alltså vi.


Min klass skrattade gott åt detta, (och ja, jag stavade hans namn fel först..)

Och fan va ont i halsen jag fick nudå. Men nu ska jag kila.
Auf wiedersehen!


onsdagen fortsätter

Som sagt, onsdagen fortsätter, sakta men säkert. Usch va segt det går. En person som har gjort mig på gott humör idag är ingen mindre än min syster Caroline.
Och för att vara extra rolig så lägger jag in lite roliga bilder på henne från idag.

Tagen med blixt, uppskattades inte.

Jag förstår inte vart folk får att vi är lika ifrån.

Hon är HELT galen.

lunar

Jag kommer ihåg tiden då jag inte gjorde annat än hängde på Lunarstorm. Seriöst, det var viktigare än msn. Och vafan gjorde man där egentligen? Gjorde om sitt krypin varannan dag eller skrev blogg om hur dåligt man mådde. Haha, idag var jag inne på min extremt coola lunar. Gjorde om mitt såkallade "krypin". Det var faktiskt ganska roligt.

Och min syster har typ försvunnit. Hon skulle gå ut och gå med Eric, men inte fan har hon kommit tillbaka. Och mami dröjer också väldigt länge. Så jag sitter här hemma alldeles ensam med mitt hår som jag låtit självtorka, som är helt lockigt nu bara för det. KUL.

Lännea tjatar på mig att jag ska komma ner till gympasalen. Glöm att jag kommer att få det för min moder. Ehe. Jaja, får la tjöta lite på henne!

Men nu ska jag kila.
Puss och kram.

jag har sagt det förut..

Jag har sagt det förut och jag säger det igen:
"FÖR ALLTID" FINNS INTE!


Skulle varit två månader idag.


weird

Inatt hade jag en väldigt konstig dröm. Trodde att den skulle bli bra, men icke. Orkar inte berätta om den.

Klockan är tio och jag är faktiskt vaken, otroligt. Funderar på att göra en kopp te eller någonting. Skulle inte sitta fel nu. Och jag kunde inte låta bli att skratta åt ett sms jag fick i morse:

Mottaget av systrami 2009-01-21 08:24
Körde nästan på FL när jag skulle till skolan :P han blev asrädd! Maha! du ska inte gå till skolan idag eller? Ska ha din klass i so sen...om du undrar..Kssssssss!

Hahaha, och nej, jag tänker inte avslöja vem FL är. Mahaha.

Nej, nu ska jag göra något bättre än att sitta här, funderar på att kolla på en bra film. Har ju ganska många på Blue-Ray nu, så får se om jag hittar nått spännande. Och nu såg jag FL från fönstret.

1337 elit.

Pusshej!

P.s. Anna Sparrman är bäst.

vår kärlek var vår kraft

Åh, nu har jag ont i huvudet.
Jag ska beskriva min dag ifrån början:
Vaknade först halv åtta, gick in i gemensamma huset och ringde mami. Berättade för henne att jag inte mådde bra så hon kunde sjukanmäla mig. Sen gick jag och la mig och somnade på nytt
Vid halv tio ringde Lännea och undrade vart jag var någonstans. Jag somnade om på nytt.
Vid halv tolv ringde Anna mig och frågade vart jag är och sa att hon skulle gå till tyskan. Efter att vi lagt på så låg jag i min säng. Bestämde mig för att gå upp. Kände inte för frulle, så jag satte mig vid datan.
Efter ett tag kom min syster upp. Så tog hon datan och jag la mig i soffan och mådde piss. Så började hon tjata på mig att vi skulle gå ut och gå, jag orkade inte. Så mutade hon mig med choklad. Så vi började gå ner. Men när vi hade kommit en bit så bestämde vi oss för att skita i det, jag mådde ändå illa och så. Så vi gick en promenad på fyrtiofem minuter, jävlar va kalorier vi förbrände, heh.
Sen när jag kom hem drack jag mängder vatten för jag var helt uttorkad.
Sen kom Lännea och hälsade på mig en stund, det var trevligt. Hon gick efter en timma eller nått sånt där.
Sen dess har jag suttit här, men ska kila nu, för jag får bara mer ont i mitt jävla huvud.Fuck them. All.


så det såOm ni orkar kolla så är faktiskt Johan Glans roligare än Björn Gustafsson.
Tack vare detta klipp så fick jag morgonens första garv.

home

Ja, jag är hemma ifrån skolan idag.
Det beror på att jag inte mår bra någonstans. Jag mår fortfarande illa, det dunkar i huvudet och jag har ont i själen. Så varför gå till skolan om jag ändå bara kommer att sitta där och inte göra någonting? Dessutom har jag vilat upp mig ordentligt, sov till halv tolv då Anna ringde.
Igår var jag och tränade innebandy, att jag ens gick dit var en dum idé. Jag kände att jag skulle spy/svimma/dö när som helst. Så såg jag suddigt och kunde inte koncentrera mig på någonting. Men jag ville träna, för jag kände att jag måste koppla bort allt.
Helst av allt vill jag springa. Bara springa och springa och inte stanna. Hela dagen blir väl till att plugga till mitt jävla matteprov som jag har imorgon, men tveksamt om jag ska dit imorgon.

Funderar starkt på att sätta på en bra film och göra lite varm choklad eller någonting. Mat orkar jag inte ens tänka på.

Puss, eller nått.

my heart was blinded by youÅååååååååååååååååååååååååååååååååh.
Känns som om jag är tillbaka på ruta ett.
Helvete.
Helvete.
HELVETE.

...

A.L.L


Anna Linnea Lindström. Som du sa, vi har varit vänner hela livet hittils, och det ska vi vara, tills vi inte andas mer.

usch usch usch

Du brände dina broar när du sa det där.
Som fick mig att förstå vem du egentligen är.

Jag förstår inte varför jag ens gick till skolan idag? Hade följe med Carro ner, och det kändes som om jag skulle svimma vilken sekund som helst. Hade inte ätit någonting på hela dagen igår, och ingen frukost. Hade med mig ett äpple som jag tänkte äta. Det gick sådär, spottade ut skalet för det smakade inte gott, tummen ner för gröna äpplen. Sen hade vi lunch och då hade jag ingen matlust alls. Fyfan. Sen på matten gjorde jag ingenting, låg med huvudet ner i bänken. Och en lärare till mig försökte prata med mig. Det hjälpte lite. Sen så hade vi NO och då orkade jag inte med allting längre. Så min lärare var extra smörig för mig. Söt är hon.

Och jag vill tacka min bästa vän Linnea. För att du finns där för mig hela tiden, för att du torkar bort mina tårar och för att du stöttar mig. Hade inte klarat någonting utan dig.
Dock har jag flera till som finns för mig, ni ska inte känna er bortglömda.

För er som vill veta hur jag mår så går det från piss till att vara lite bättre, pendlar hela tiden. Och varför jag inte är hungrig beror på att jag är ledsen, och när jag är ledsen så att det gör ont innuti mig gör så att jag mår illa. Och mår man illa kan man inte äta, right?

Just nu är jag bara ledsen och besviken. Arg.

Weak
I have been crying and crying for weeks
How'd I survive when I can barely speak
Barely eat, On my knees

But that's the moment you came to me
You don't know what your love has done to me
Think I'm invincible
I see though the me I used to be

You changed my whole life.


Jag har aldrig kännt mig såhär jävla värdelös. Tack.


ALLA

Alla borde ha en vän som Simon.

ЯaNdom säger:
Att du är ledsen gör mig ledsen <3

Ställer alltid upp för dig Julia :)

Tillsammans klarar vi oss genom denna skiten :)


vad jag bryr mig om nu är att aldrig ge hjärtat rakt ut

Söndag
IN
MY
ASS.

Jag orkar inte med någonting längre. Varför ger jag mig in på saker som jag inte ens klarar av?
Jag kommer att dö ensam.
Gammal och skruttig, i ett hus där ingen längre kommer och hälsar på. Ogift.
Är jag verkligen så jävla värdelös?
Kan någon bara berätta för mig, snälla.

En snöflinga känns som en kniv i ryggen.
Jag lovade mig själv att aldrig mer bli kär i någon. Och det blev jag? Varför? Fitta. Fitta. Fitta. Fitta. Fitta. Fitta. Fitta. Fitta. Fitta. Fitta. Fitta. Fitta. Fitta. Fitta. Fitta. Fitta. Fitta. Fitta. Fitta. Fitta. Fitta. Fitta. Fitta. Fitta. Fitta. Fitta. Fitta. Fitta. Fitta. Fitta. Fitta. Fitta. Fitta. Fitta. Fitta. Fitta. Fitta. Fitta. Fitta. Fitta. Fitta. Fitta. Fitta. Fitta. Fitta. Fitta. Fitta. Fitta. Fitta. Fitta. Fitta. Fitta. Fitta. Fitta.

Don't... don't close your heart to how you feel
Dream, and don't be afraid the dream's not real
Close your eyes, pretend it's just the two of us again
Make believe this moment's here to stay
Touch... touch me the way you used to do
I know tonight could be all I'll have with you
From now on, you'll be with someone else instead of me
So tonight, let's fill this memory
For the last time -

Hold me now
Don't cry, don't say a word
Just hold me now
And I will know -
Though we're apart, we'll always be together
Forever in love
What do you say when words are not enough?

Jag vill inte tänka mer på dig. Men det gör jag.
Helvete.


I think I'm moving but I go nowhere

Tänk att skiljas åt som ovänner.
Att du och en vän bråkar, skiljs åt, och din kompis blir på hemvägen påkörd och dör. Och det sista man sa var någonting jättetaskigt. Hur känner man sig då?
Så brukar jag tänka ibland. Typ när jag vaknar på morgonen innan skolan, då har jag inget bra morgonhumör. Så när min mamma säger hejdå till mig så orkar jag ibland inte svara. Men så tänker jag att hon kanske krockar med bilen eller att det händer någonting, och det sista jag sa till henne var ingenting. Så därför brukar jag allt klämma fram ett litet halvt vänligt hejdå.
Man säger ju att man ska leva varje dag som om det vore ens sista. Men då gäller det väl att man är vän med sina nära och kära också?
Tänk om jag dör senare? Då kan du ju tänka över vad det sista det var du sa till mig.


like I've never seen the sky before

Hej bloggen!
Idag är det lördag. Ska snart sticka in till Kungsbacka med systrami, har varit smått irriterad på henne hela morgonen eftersom hon vägrar att gå upp. Bussen går om cirka femtio minuter, så jag hinner nog allt med allt som ska göras. Idag är det somsagt lördag och jag har än så länge ingen aning om vad som händer ikväll. Jag och Carro pratade på att sova över idag, men jag vet inte riktigt hur det blir med det om jag ska vara ärlig.

Och så vill jag tacka för en trevlig tjejmiddag hemma hos Linn igår. Bilder kommer nog senare.
Men nu ska jag klä på mig. Hörs säkert senare.

Puss.

Adams-Ray


äckliga äckel

Fyfan.
Usch, jävla äckliga fanskap. Ingen bryr sig om dig. Du är bara en i mängden. Äckel.
Du vet ingenting om mig, all respekt jag hade för dig, försvann - VIPS.

tjejmiddag

Hej sötisbloggen!
Det är fan inte lätt att vara tjej ska jag säga er. Har en extremt jobbig mensvärk and I hate it. Ska hoppa in i duschen om cirka en minut eller två. Sen drar jag mig hem till Lännea och gör mig iordning där. Sen bär det av hem till Linn för Linnéa ska ha tjejmiddag där. Mysigt, och jag har ingen jävla aning vad jag ska ha på mig.

Nej, nu ska jag tåga till badrummet. Men först vill jag tacka Lännea för att hon gör min dag varje dag. Haha, inte skrattat så mycket på hela 2009 som idag. Haha, vad vi skrattade åt vill jag helst inte ta upp här.

Pusshej!

mitt öga har knappt skådat nått vackrareVad ska man säga?
Moulin Rouge. Så jävla fin. Har nog aldrig grinat så mycket till en film.
Känner att det är dags att se den snart.
Denna videon är dubbad till ett annat språk, men jag orkar inte bry mig.

sleeping beauty

Min dag började med att jag knappt kom ur sängen. Jag sover så himla djupt nu för tiden, är verkligen skittrött. Till sist tvingade jag upp mig själv och gick in i huset för att äta frukost. Efter att ha stått och kikat efter något gott att äta en bra stund bestämde jag mig för att hoppa över frukosten. Kände mig bara äcklad när jag tänkte på mat. Jag vet att det inte är bra, men skitsamma.
Så ringde Lännea mig och undrade om vi skulle ha följe till skolan. När jag var påväg att möta henne så blev jag upplockad av Benjamins mami. Så vi hämtade Linnea och åkte till skolan. Benjamins übersöta syster Anna satt också i bilen, hon gav mig till och med en puss på kinden innan jag gick, söta unge.
Annars har min dag varit bra, trodde först att jag skulle dö för jag trodde att jag hade livmoderhalscancer. Haha, men det gjorde så ont innuti mig. Var med min kära Joakim förut, det var mysigt. Jag älskar dig mannen.

Men nu ska jag gå och lägga mig, Scrubs börjar även snart.
Puss och godnatt! ♥

J.J.K


Och så den där jävla smilgropen..

gosh

Jag är nog blind eller något. Tidigare idag bad min mamma mig att ta med soppåsen ut och slänga den när jag skulle gå ner till träningen. Så ställde hon den utanför dörren så att jag skulle se den. Och förut när jag kom hem så stod den kvar, så vafan, jag tog med den och slängde den. Duktig som jag är. Min mamma kanske har rätt, jag bryr mig inte om att det står sopor högt och lågt, det är väl därför det alltid är så stökigt på mitt rum?
Lade precis in bilder från min mobil, det var ett tag sen. Men den krånglar så förbaskat mycket nu för tiden. Stör mig så grovt på det.

Jag och Simon bakade flitigt på hemkunskapen igår. Haha. Ni ser ju bara hur fint vi delade upp det?

Jag hade tråkigt på mattelektionen i måndags..

Nej usch, nu känner jag verkligen att jag måste ta mig en dusch. Mitt hår är äckligt och lockigt. Skulle inte sitta fel med en rakpermanentning. Det ordet, rakpermanenta, påminner mig om en sak, fast det är ju bara jag och en viss som vet om varför. Om han nu minns det? Jaja, nu ska jag duscha och sen ska jag kolla Scrubs, och har jag tur kanske Joakim ringer mig?

Puss och god natt folket.

tom

Jag vet inte vad jag ska skriva om längre. Det händer inte så mycket i mitt liv nu för tiden. Det har inte hänt så mycket denna vecka (fast det har ju typ bara gått tre dagar). Igår var jag med Joakim i fem timmar. Det var underbart trevligt. Imorgon har jag engelskaprov. Orka?! Har prov på alla jävla verb. Typ cut cut cut. Enkelt att komma ihåg..

Och jag vet inte om jag ska träna ikväll eller inte? För i måndags drog jag mitt i träningen för att jag kände mig helt konstig i huvudet. Samma sak kände jag igår och imorse. Vad är det för fel på mig? Funderar ändå på att gå ner och kolla en stund, men då blir väl min tränare sur eller nått. Aja, orkar faktiskt inte bry mig om det. Och matchen på lördag måste väl ställas in? Tre av våra backar kan inte vara med. Lycka till där.

Annars har det inte hänt så mycket idag. Varit i skolan, skulle egentligen inte gått dit, men vad gör man inte för betygen? Så har jag stört mig på en teveserie för barn som går på Nickelodeon. Det var en tjur med spenar. (Min bror undrade varför han hade fyra snoppar btw, haha).

Men nu ska jag och min iPod ta en promenad till Duvekulle och möta Caroline.
Kärlek till er.
Och tack Astrid för att du hjälpte mig med headern, vänligt av dig gullet.

bruna ögon

Det är något speciellt med bruna ögon.
Dom är så där mörka och hemlighetsfulla. Jag vill att mina barn ska ha bruna ögon. Fyfan, det är så himla fint. Och brunögda tål mer. En riktig pudding med bruna ögon är ingen mindre än Danne Adams-Ray. Kollade lite på honom på YouTube förut. Jävlar säger jag bara. Snyggast i Sverige. Seriöst.

Hur perfekt är han inte liksom?

Min träning börjar om drygt en timma. Egentligen orkar jag inte träna, men jag gör det ändå. För jag känner att jag måste. Och inatt hade jag en jobbig men bra dröm. Drömde att jag skulle åka till Thailand i tre veckor (kanske för att Lännea nyss har varit där) så typ var det skitstressigt för jag skulle dit med mormor och jag hade knappt packat och skit. Så var jag asglad och sa till Linnea: - Så jävla gött att jag kommer att vara så himla brun och du så blek. Dock så vaknade jag sen. Åh, jag vill verkligen åka utomlands, Grekland låter lockande..

Men nu ska jag göra min iordning. Sen blir det till att träna till halv tio och sen sova, jag är skettrött. Fast kom på att jag har sovmorgon imorgon. Hihi, puss på det!

söndagar är tråkiga

Det märks verkligen att det är söndag. Det är mulet och kallt ute, och jag känner mig verkligen seg. Idag vaknade jag vid ett ungefär och Anna ringde mig tio över. Snackade lite med henne (i exakt tre minuter). Sen gick jag upp och åt frukost. Så röjde jag lite smått på mitt rum, men så orkade jag inte mer utan satte mig vid älskade datan.
Har ju inte så mycket mer att berätta om denna dagen, så jag kan ju berätta om morgondagen istället?

Hmm, jag vaknade nio eller något, gick upp tio. Klädde på mig och åt en macka. Sen bar det väg ner till Anna och hämta mina saker och sen till samlingen. Vi skulle ner till Vinberg och spela match. Matchen slutade 5-1. Egentligen skulle vi ha vunnit, grejen var att vi inte hade någon målvakt. Så Amanda fick stå, stolt över henne. Sen åkte jag hem och puckot Jessika hade förväxlat våra väskor, så fick fixa det. Sen käkade jag och gick och mötte Carro och Vera. Så gick vi ner till gympasalen för att kolla när P91 spelade. Sen så fick jag för mig att följa med Anna och Hanna in till Kungsbacka, Lännea hakade också på.

Först gick vi till Donken käkade, eller jag drack en milkshake dårå. Efter att ha snackat en stund och räknat ut kalorier så gick vi för att träffa lite folk. Jag funderade på att dra hem, men detta uppskattades inte av mina vänner, och att åka hem till alla otrevliga människor i Åsa lockade inget vidare heller. Så jag stannade kvar. Påväg mot stationen hittade vi en kundvagn som jag blev tvingad att sitta i. Så skulle Hanna köra mig över en kant på trottoaren, och vad händer? Den ramlar över så jag slår i ryggen i asfalten. Så kom jag knappt ut, så folk som gick förbi frågade om jag ville ha hjälp, pinsamt. Jag har nog aldrig sett mina vänner skratta så jävla mycket. Själv fick jag ont i ryggen och huvudet, men jag kunde faktiskt inte låta bli att skratta litegrann.

Resten av kvällen spenderade vi med lite trevligt folk och det blev faktiskt mycket skratt. Synd att det var så jävla kallt bara. Sen bar det av hem tjugo i elva. Det var inget kul när vi kom hem heller, så jag drog tjugo i tolv. Så satt jag uppe till två. Om drygt en timma ska jag käka, sen ska jag ringa min vän Anna. Så ska jag ut och "ränna" som mamma säger.
Nej, nu ska jag duscha.

Och nej, jag orkar inte försöka om inte du lägger manken till.

Puss på er.


haha, fan också

Jag verkligen hatar att vakna upp ur en bra dröm. Inatt hade jag en sån. Fast först var den inte så bra eftersom jag blev skjuten i bröstet. Så jag la mig på marken och skulle typ berätta för människan som satt bredvid mig (tror att det var Lännea) att jag älskade henne. Men så sa någon att jag inte alls hade blivit träffad av skottet ens. Så jag ställde mig upp och allt kändes helt okej. Konstigt.
Sen kommer det underbara. Vi går ner för någon skogsbacke, typ pulkabacken, så ser jag två personer lite längre fram. OCH DET ÄR OSKAR OCH DANIEL IFRÅN SNOOK. Åh jävlar, jag sprang ner och hoppade upp i Oskars famn. Sen så gick jag fram och kramade Daniel och jag blev så jätteförvånad eftersom han var så himla kort. Så höll vi till vid fotbollsplan och jag gick fram till Danne hela tiden och ville ta kort på honom. Så frågade han om jag kunde skicka en bild på mig där jag är osminkad. Haha, konstig fråga. Sen så höll han om mig och pussade mig hela tiden. Och jag fick dåligt samvete för att jag visste att jag hade pojkvän. Men det var den bästa drömmen på hela 2009. Helt seriöst.

dagens citat

"Ja,  det är väl trevligt att Mathias är tillbaka, det uppskattas ialla fall mycket av vissa i denna klassen. Av Julia och Linnea.."Haha, kan inte hjälpa att vår gympalärare har blivit skitsnygg.

nu jävlar är det fredag igen

Det är verkligen någonting speciellt med fredagar. Man känner sig så fri typ. Idag väcktes jag inte förrän tjugo minuter över sju eftersom jag inte hörde alarmet eftersom mitt ljud på mobilen försvinner ibland. Så jag hann inte duscha, inte kul. Så hade verkligen en bad hairday med mitt flygiga hår.

Det fick bli till att göra en inbakad fläta i luggen. Och det är v e r k l i g e n dax att färga håret snart. Jag är inte sugen på att hålla på och trixa med massa olika färger, (tro mig, jag har haft de flesta) så det blir mörkbrunt, enkelt och snyggt.
 

Min lilla Percy var extra söt idag.

Om tre och en halv timme börjar min innebandyträning. Och imorgon har jag match mot Vinberg.
Annars har min skoldag i sig varit bra. Lännea gör min dag, hon gör verkligen det. Och jag somnade halvt på svenskalektionen. Sen efter skolan hämtade jag min bror Peter, lämnade honom även imorse. Kände mig som en morsa, haha.

Pusshej.


Tila Tequila

Jag skrev igår att jag skulle lägga in bilderna från när jag och Lännea hade lite småroligt. Och här kommer dem:

Kunde inte låta bli att skratta åt den kvinnan.

Ignorera mig, men Lännea är zoet (söt på holländska)

Puss på oss

Redigerad bild på Lännea.

Snygg. Inte

Jävlar, snart har jag kollat alla avsnitt A Shot At Love With Tila Tequila, så jävla roligt. Hon är så himla söt också, slänger in en bild på henne, hih.


Nu ska jag kila!
Puss och godnatt.


god morgon

God morgon på er alla!
Jag sitter hemma hos Lännea och underhåller mig själv med att sitta vid datan eftersom hon försöker sova, som hennes mami sa att vi inte fick. Igår hade vi det väldigt trevligt tillsammans, bilder kommer senare idag. Igår var vi ute och jävlar va kallt det var, herregud. Så vi drog oss hemmåt redan vid tio. Så när vi kom hem käkade och sen kollade vi på Tila Tequila, och jag somnade lite. Inte sovit ordentligt på flera dagar. Sen så kollade vi på filmen Säg att du älskar mig och sen halva American Pie, the wedding.

Men nu ska jag kila! Hörs sen.
Puss

it hurts to live without youDet som gör mest ont är att veta att du aldrig kommer tillbaka. Men så länge du finns i mitt hjärta så vet jag att du finns fortfarande. Och jag kan vara lugn, för jag glömmer dig aldrig, inte ens om jag får minnesförlust.

Jag saknar dig verkligen, morfar.

jevla skiet

Nu har vi åkt ur Gothia. Skönt, för jag orkade inte spela mer ändå. Så jävla jobbigt att gå upp så sjukt tidigt. Och idag var det extra jobbigt för vi hade bara tre avbytare. Menmen, jag tycker ändå att vi gjort en bra insats. Dock var jag så jävla irriterad på allt och alla idag. Jag ber om ursäkt för det, men vissa beter sig så jävla omoget ibland.

Nya matchtröjor. Tråkigt att dom ser likadana ut som de förra, bara att det är namn på. Har för mig att vi skulle ha svart och guld? Jaja, orka bry sig om ett sådant i-landsproblem.

Och ibland tror jag fan att jag är dum i huvudet på riktigt. Letade som ett as efter min iPod. Skällde på mig själv och var så förbannad. Smällde igen dörren så hårt att jag trodde att gångjärnen skulle gå av. Så ligger den i min jackficka. Hur dum i huvudet är man inte då? Seriöst, jag tänker mig aldrig för. Jag undrar hur många gånger jag har skällt ut mina päron eftersom jag tror att det är dom som har slarvat bort mina saker, när det är jag själv? P I N S A M T.

Åh jävlar va ont i benen jag har. Och iTunes funkar inte. Hälvätäs jevla skiet. Det skulle inte sitta fel med sommar nu. Bara ligga och sola på stranden och somna till ljudet av musik. Bara sex månader kvar tills det är sommarlov, inte så farligt med tanke på hur fort 2008 gick.

Men snart kommer det en kille och ska installera en sak på våran data. Tänk om han är skitsnygg? Då kan jag inte sitta här och se ut som en luffare? Haha.

Puss på er!


Gothia

Hellu bloggen!
Åh fyfan vad jag är trött. Ont i benen har jag, misstänker att det är träningsvärk. Jag har spelat Gothia två dagar i rad nu. Vi har vunnit en match och förlorat två. Idag spelade vi mot Tjeckien, vi spelade grymt bra. Det jag stör mig på är att de lyckas peta in å fula mål på Jessika. Det är liksom vi som har spelet och dom målen. Bajs.

Jaja, har nyss käkat. Så ska göra mig iordning!
Puss och kram.

tidsfördriv vavava?

Åh va det är roligt att redigera bilder. Det har jag gjort samtidigt som jag kollat på Tomten är far till alla barnen. Lika jävla rolig varje gång. Haha, se den!
Och här kommer bilderna i alla fall:

Lite fina sådär smått va?
Imorgon ska jag spela Gothia. Puss på det. Och på er.

vilken text ser ni?

Jag har upptäckt att texten jag har på mina inlägg inte ser likadan ut på alla datorer. Men såhär ska den se ut:


perioder i livet

Hej bloggen!
Jag känner att jag inte har skrivit ett sånt där vidare intressant inlägg på senaste. Så därför tänker jag skriva om en sak som jag tror alla har varit med om någon gång i sitt liv: att vilja dö. Idag skrev jag med en tjej på min msn som har en kusin som säger att hon vill ta livet av sig, och hon är tretton år.
Jag har också velat dö när jag var fyllda tretton. Men när jag funderade på det där med att dö så tänkte jag på att det inte fanns någon återvändo. Jag skulle inte fylla arton och bli myndig, jag skulle lämna min bästa vän till att sörja resten av sitt liv. Jag skulle aldrig få uppleva äkta kärlek eller svek. Jag skulle isåfall aldrig får barn och se dem växa upp.
Tar man livet av sig när man är så ung så går man miste om så mycket. Det är helt sjukt. Jag skulle aldrig få för mig att ta livet av mig nu, för jag lever för dagen. Visst, hur skönt skulle det inte vara att bara försvinna ett tag liksom?

Och jag vill åka utomlands. Såg Länneas bilder från Thailand här om dagen, så sjukt sugen. Vill åka till Grekland och bara gotta mig en vecka. Få lite färg så man slipper ränder efter solpudret. Btw igår så sa en av mina söta kompisar att jag såg asball ut utan mascara, så söt är han. Haha.

Annars sitter jag här och nördar. Är så jävla trött, vaknade klockan två av att mami väckte mig. Hela dagen har varit ett helvete, men jag orkar inte skriva varför. Men det känns lite bättre nu faktiskt. Och ikväll har jag utegångsförbud, kul. SÅ ikväll vet jag faktiskt inte vad som händer. Jag har lånat en rolig film av Anna, men har ingen dvd-spelare som fungerar, lyckat jag vet. Lännea snackade om att kolla på film eller något, men jag ärligt talat så vetefan hur det blir med detta.
TACK MAMMA OCH PAPPA FÖR ATT NI GER MIG UTEGÅNGSFÖRBUD SISTA FREDAGEN PÅ LOVET!
Det värmer verkligen.
Inte.
Känns som en kniv i ryggen.
Och min käre fader fyller 48 idag. Grattis.


Åh
Varför ens försöka?

may angels lead you in

Jag förstår mig verkligen inte på mina föräldrar ibland. De ger mig utegångs/data-förbud till höger och vänster. Liksom tror de att jag kommer att dö av det? Jag kommer ju inte direkt att ligga på mitt rum och kolla upp i taket. Nej usch, jag orkar inte bo här längre. Och jag skiter fullständigt i om mina föräldrar läser detta, för jag är fett sur.

Så, det blir väl inte ett inlägg på trehundra år eftersom mina föräldrar inte snålar på alla jävla förbud.
Pusshej.

första dagen på 2009

Hej bloggen!
Klockan börjar närma sig två och jag sitter fortfarande i nattlinne. Ska snart ta mig en skön dusch och fixa mig, sen ska jag ner och träffa Anna med flera. Mitt nyår var jättetrevligt ialla fall. Kan lägga in bilder när jag fått dem från alla mina kompisar som var aktiva med kameran igår. Hoppas att 2009 blir ett superbra år!

Nej, nu ska jag duscha.
Puss och kram

RSS 2.0