baby, it's friday

Det har inte varit min dag idag.
För det första så låste min pappa dörren imorse, när jag sa att han inte skulle göra det. Tur att jag hade nycklar.
För det andra höll jag på att missa bussen, så jag fick springa vilket resulterade till att jag blev svettig. Usch.
För det tredje så var jag jätteofokuserad i skallen hela teaterlektionen.
För det fjärde så tog bambatanterna bort kanelen när jag skulle sätta lite smak på min äckliga mannagrynsgröt, fick äta någon äcklig plastig jordgubbssylt istället.
För det femte så fick jag G+ på en grej i svenskan. Det var den jävla novellen vi skrev för några veckor sen. Jag höll på att hoppa ut genom närmaste fönster, jävla skit. Men tror inte att det var någon som fick högre än VG och jag fick ju nästan det typ.

Ett plus är att Pernilla kramade halvt ihjäl mig när hon fick syn på mig, någon hade saknat mig i alla fall. Sen tänkte jag gå till bussen men då ringde min syster och bönade och bad att jag skulle komma till Kungsmässan och göra henne sällskap. Sen ringde mami och ville låna mina nycklar och som den goda syster och dotter jag är så gick jag först till mammas jobb och lämnade nycklarna och sen begav jag mig till Kungsmässan.
Jag och min kära syster Carro strosade runt och letade efter en väska till henne. Efter lite letande hittade vi en väska till henne och en till MIG, mahaha. Tack för att du piggar upp mig ditt as.

Denna goding fick jag med mig hem. Bara 299 kr på Gina Tricot!

Annars så sitter jag bara här och degar lite. Hoppas att det har slutat regna ute, för jag tänkte dra ut och träffa Maria sen. Åh, jag vill ha vår. Nu.  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Jag orkar inte ha en "msnkonversation" här på bloggen, så istället för att fråga hur jag mår, gör osv. så kan ni väl kommentera om det jag har skrivit i inlägget här ovan? Om ni absolut vill fråga, så adda får ni gärna adda min msn.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0