fina vänner har jag gott om

Ringde en fin liten vän vid namn Lisa och frågade om hon vill ta en promenad tillsammans med mig, hon bangade inte. Så vi gick en rejäl sväng, men stannade på vissa ställen. Gick förbi Anna och sa hej, drack lite vatten, pratade och sen gick vi hem.
Jag och Lisa har bestämt oss för att bli nyttigare, får väl se hur det går. Sen bestämde vi för att framkalla massa bilder och göra varsin scrapbook. Jag känner mig mycket bättre nu och det blir förmodligen skola imorgon, det är jag nästan hundra procent säker på.

Jag och Lisa, min pärla.

Nej, nu är det dags för mig att gå från datan för dagen. Ska gå ut och lägga mig på mitt rum och sätta på en riktigt bra film tänkte jag. Engelska hela dagen imorgon, plus idrott, slutar kvart i tre. Helt okej, faktiskt. Märkt att statistiken av läsare har ökat, löv it. Godnatt ♥


Kommentarer
Postat av: alice

Ja, ellerhur :D man blir helt lugn och perfekt innan man ska sova =)

2009-11-09 @ 22:16:47
URL: http://aliceiopebiyi.blogg.se/
Postat av: Anonym

nice har helgen varit bra?

2009-11-10 @ 00:50:07
URL: http://stocklyn.blogg.se/
Postat av: Sessan

Nej nej jag tänker inte ta sprutan faktiskt.

Men min bror är 6 år & måste ta den då han går i skolan + att han har astma. Mamma har oxå gjort det då hon oxå har astma.Varför jag inte ska ta den vet jag inte riktigt lite blandade känslor där.

Ska du ta den?

2009-11-10 @ 07:09:39
URL: http://victoria87.blogg.se/
Postat av: azra

sv; vad får man i studiebidrag? är så dålig på sånt :( haha!

2009-11-10 @ 16:36:08
URL: http://aazrah.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Jag orkar inte ha en "msnkonversation" här på bloggen, så istället för att fråga hur jag mår, gör osv. så kan ni väl kommentera om det jag har skrivit i inlägget här ovan? Om ni absolut vill fråga, så adda får ni gärna adda min msn.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0