innan det blir försent

Nu har jag suttit här och försökt att skriva ett inlägg hur länge som helst, men jag blir hela tiden avbruten av massa andra saker. Men kände att det var dags att skriva ett innan jag sätter mig och pluggar, för det behöver jag verkligen göra. Jag har ju varit sjuk i en vecka, så jag har missat ganska mycket som jag behöver ta igen.

Sov hos Lisa inatt, lika mysigt som vanligt. Igår kväll drog vi till Bega efter att vi varit hos Astrid och blivit sminkade. Vi var inte så många, så vi satt mest och chillade. Jag och Lisa var väl hemma efter tolv någon gång, så vi käkade lite och gjorde oss sedan iordning inför natten. Vaknade av hennes busiga katter som låg och sov bredvid mig på madrassen. Sen hämtade min mamma mig vid halv tre, skönt att jag slapp gå hem i regnet.

Förövrigt så har jag idag käkat lasagne och haft fruktansvärt jävla ont i magen, inte kul. Men nu mår jag bättre och ska sätta mig och plugga lite. Uppdaterar nog senare, om jag får tid till det. Pussar!

Hittade den här bilden på Hannas Facebook idag, minns inte när denna är tagen. Men solen lyser och jag har min väst, måste varit i våras.

Kommentarer
Postat av: mariana DG

ihih :d men dom är faktsikt skit bra =D

2009-11-22 @ 19:36:09
URL: http://andresbabiie.blogg.se/
Postat av: leonora

nej, det står så på veckorevyn, hon har själv svarat på frågor angående bilderna :)

sjukt jag vet!

2009-11-22 @ 20:23:38
URL: http://leeoonooraa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Jag orkar inte ha en "msnkonversation" här på bloggen, så istället för att fråga hur jag mår, gör osv. så kan ni väl kommentera om det jag har skrivit i inlägget här ovan? Om ni absolut vill fråga, så adda får ni gärna adda min msn.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0