kidnappad

Astrid och Linnea ringer mig och beordrar mig att komma ut till min väg. Så snäll som jag är så går jag ut, då kommer dem jävlarna med Linneas flakmoppe och kidnappar mig. Så vi tog en liten sväng runt i samhället och höll på att skita på oss varje gång det kom en bil, eller ah, jag gjorde det i alla fall. Så där satt jag med Astrid med min mammas gamla tofflor på mig att skrattade och skrek. Helt galna är vi, and I like it!

Sen så var jag på match tidigare idag, det var spännande att kolla på. Man blir ju lite sugen på att börja spela igen, eheeee... Men efter matchen drog vi oss ner mot centrum och jag köpte en farsdagpresent (om man nu kan kalla det för det) till papi och godis till mig själv. Sen skjutsade Lisa hem mig, den gullungen.

Förövrigt så har jag känt mig konstig hela dagen, hade ingen matlust. Tvingade i mig en och en halv fiskpinne typ vid middagen. Skulle inte förvåna mig om min syster har smittat mig. Nej, får ta en Ibumetin eller något och ringa Anna och fråga vad som händer ikväll. Jag vill bara göra något så jävla roligt, händer aldrig något kul här längre.

Och fyfan vad jag saknar Berlin, när vi var där med konfirmationsgruppen. Varje gång vi snackar om det så skrattar jag så jag får tårar i ögonen. Allt var verkligen roligt där, helt seriöst.

Bild från när vi utklassade andra gruppen på brännboll. Jag står bredvid Ardfors på bilden, men man ser inte så bra.

Kommentarer
Postat av: Nataya

Sv: Åh tack så mycket :D:DJätte fin blogg har du :)

2009-11-07 @ 20:03:22
URL: http://natayas.blogg.se/
Postat av: joz

bra ide om att börja spela igen ! :D

2009-11-08 @ 00:36:16
URL: http://josefinecollin.blogg.se/
Postat av: Nataya

Sv: Allt är på topp :D jag mår jätte bra :D du då? :)

2009-11-08 @ 13:10:24
URL: http://natayas.blogg.se/
Postat av: Sara

Ja, eller hur! :O Tack så mycket Sweetie! Du har också en väldigt fin blogg :) Kram Sara

2009-11-08 @ 14:06:17
URL: http://insidesara.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Jag orkar inte ha en "msnkonversation" här på bloggen, så istället för att fråga hur jag mår, gör osv. så kan ni väl kommentera om det jag har skrivit i inlägget här ovan? Om ni absolut vill fråga, så adda får ni gärna adda min msn.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0