ont i tungan och insändare

Jag har så fruktansvärt ont i tungan, jag avlider. Igår drack jag en väldigt het dryck vilket har resulterat till att jag har fått små röda prickar på tungan, fucking nice. Så det gör ont när jag dricker eller äter något varmt, låter väl roligt?
Idag när jag vaknade ville jag bara somna om och sova en timme till, men jag gick upp ändå och tog bussen till skolan som vanligt. Hade svenska hela dagen idag, sen var det dags för idrott. Idag spelade vi basket och vi hade en söt vikarie som jag glömt namnet på, men mitt lag vann hela skiten. Säkert tack vare John, som var den enda killen i vårat lag. Sen tog jag och Lisa 747:an hem som går hela vägen hem till oss, så var hemma runt kvart i fem.
Sen jag kom hem har jag inte gjort ett piss typ. Kollat på Percy Tårar och fick mig några skratt. Sen så har jag skrivit en insändare, uppgift i svenskan. Jag valde att skriva en insändare om att jag tycker att kändisbloggare går för långt med sitt provocerande, mahaha.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Jag orkar inte ha en "msnkonversation" här på bloggen, så istället för att fråga hur jag mår, gör osv. så kan ni väl kommentera om det jag har skrivit i inlägget här ovan? Om ni absolut vill fråga, så adda får ni gärna adda min msn.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0