svar på frågor

Yes, eftersom jag inte har något annat för mig så tänkte jag svara på frågorna från den såkallade frågestuden. Fick inte så många, men det gör inte mig någonting.

Vad är ditt favoritämne i skolan?
Mitt absoluta favoritämne i nian var ialla fall SO för jag älskar historia och jag hade världens goaste lärare, så vad vi än hade så blev det aldrig tråkigt. Men nu när jag går på gymnasiet måste jag nog säga att jag tycker att teaterlektionerna är roligast, fast de kan bli lite långtråkigt när vi bara gör samma saker lektion efter lektion.

Vad vill du bli när du blir stor?
Jag vill bli skådespelerska när jag blir stor. Men vägen dit är väl ganska lång antar jag. När jag var liten ville jag bli brandman eller polis, men det där har jag lagt ner. Barn är roliga att jobba med, men tror att jag ska satsa på att bli skådis, får se hur det går. ;)

Vilken är din ''riktiga'' hårfärg, eller är det naturligt mörkbrunt?
Svårt att svara på, det var så längesen jag hade min naturliga hårfärg. Jag skulle säga att det är ljusbrun, huhu.

Ditt bästa sommarminne?
Shit vilken svår fråga.. Alla dagar jag var med Pauline satt ju inte helt fel. Men det var kul när vi tjejer var ute på en ö och det kom ut lite killar och vi knappt sov något på hela natten. Sen på morgonen var det så varmt att vi höll på att avlida i våra tält. Sen vet jag inte riktigt faktiskt.

Är den linjen du går på lika bra som du förväntat dig? 
Jag har alltid fått höra att estetlinjerna gör så man inte får någon utbildning, men det får man visst. Den är hur bra som helst. Plus att jag har världens goaste klass också som förgyller mina dagar.

Vilka bloggar följer du?
Säg någon blogg jag inte följer? Haha, nejmen jag följer Dessie, Paow, Kisse, Kenza och Amir regelbundet varje dag. Sen tycker jag att det är kul att läsa kompisars bloggar också, men dem brukar jag ha uppskrivna på min länklista. Jag har en mapp med över femtio bloggar bland mina favoriter, så lite beroende är jag allt.

Har du pojkvän?
Nej, jag har faktiskt ingen pojkvän. Det är snart ett år sen jag sist hade någon faktiskt. Fast singellivet är jävligt gött så är det ju klart att man saknar någon ibland. Men jag hade kunnat ha pojkvän vid det här laget, men jag är lite rädd för att ge mig in på sånt för tillfället.

Vad heter du i mellannamn?
I mellannamn heter jag bara Josefin, men jag hade nog velat ha ett till namn. :)

Vad är ditt största intresse och varför?
Hrm.. det är nog att spela teater skulle jag tro. Och varför är väl för att det är så skönt att kunna vara någon annan. Man byter personlighet helt och hållet. Du kan ta ut dina känslor, hur gött som helst.

Sådär, nu ska jag gå och klä på mig!

Kommentarer
Postat av: leonora

Nej nu hann jag inte fråga något ''/

haha, får fråga nästa gång ;)

2009-11-19 @ 18:13:38
URL: http://leeoonooraa.blogg.se/
Postat av: ina

hann inte ;) svarar näta gång.

2009-11-20 @ 04:50:25
URL: http://stocklyn.blogg.se/
Postat av: Maja

När du blir skådis ska jag KÖPA alla dina filmer och inte ladda ner dom. Visst är jag snäll?

Och bilden i inlägget nedan, fan va lika linnea är calle där :O helt sikk!

2009-11-20 @ 17:52:25
URL: http://majaanna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Jag orkar inte ha en "msnkonversation" här på bloggen, så istället för att fråga hur jag mår, gör osv. så kan ni väl kommentera om det jag har skrivit i inlägget här ovan? Om ni absolut vill fråga, så adda får ni gärna adda min msn.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0