värktabletter räddar mig

Varför är det så jävla svårt att somna på en söndag? Vet inte hur länge jag låg vaken igår, sen räknar jag alltid timmarna hur länge jag kommer att somna om jag somnar och går upp en viss tid. Det är ju verkligen inte bra att sova fem till sex timmar som jag gör nästan varje natt.
Jag hann göra allt på rekordtid denna morgon: gå upp, äta frukost, gå på toa, borsta tänderna, fixa håret, klä på mig, sminka mig och gå till bussen utanför, hann precis!
Jag måste erkänna att jag har varit helt schizofren i skolan idag, först var jag jätteglad och skrattade åt allt, sen blev jag jättedeppig och irriterad. Men så är det när man är tjej och har plågsamma mensvärkar. Tack till Irma och Pernilla som står ut med mig ändå. Sen fick vi sluta fyrtio minuter tidigare på sista lektionen, dagens guldstjärna till min naturvetenskapslärare.

Hur brun är jag inte på bilden då? Tagen i somras, sakna.


Kommentarer
Postat av: linn

röd baby, inte brun ;)

2009-11-02 @ 18:35:30
URL: http://gnus.blogg.se/
Postat av: Jacqueline Karlsson

Gud vilken solbränna, assnyggt:)Kan bara hålla med om att sova 5-6 timmar per natt är inte det bästa men det är upp till var och en själv att bestämma.

2009-11-03 @ 11:10:12
Postat av: 5-6h e ju inget, jag sover 3-4h varje natt :D

2009-11-03 @ 23:37:22

Kommentera inlägget här:

Jag orkar inte ha en "msnkonversation" här på bloggen, så istället för att fråga hur jag mår, gör osv. så kan ni väl kommentera om det jag har skrivit i inlägget här ovan? Om ni absolut vill fråga, så adda får ni gärna adda min msn.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0