here you come again

Tre och en halvs timme sömn resulterar oftast till att jag är så förbannat trött. Sitter här och skriver om mitt "lama" liv, enligt min syster som ligger typ en meter ifrån mig och asgarvar åt sina egna skämt. Vad händer liksom? Natten igår spenderades med André och Pauline hemma hos den sistnämnda. Vi lagade mat och jag hjälpte P med hennes skolarbete. Trots att det var jobbigt att somna så hade jag en väldigt trevlig kväll som bjöd på mycket skratt osv.
Dagen började med att jag redovisade en uppgift i matten, det gick bra. Sen hade vi knytkalas på teatern, fick reda på att jag får VG som slutbetyg. Sen var det lunch och sedan dags för en datalektion som var mer än chill. Fick ett VG även där, älskar sånt. Det som verkligen inte ligger längst upp på min pluslista just är vädret, det har regnat hela dagen. Men nu ser det faktiskt lite bättre ut, lövly.
Idag har jag lite saker att ordna, som att lägga in låtar på min iPod, städa mitt rum, slänga smutskläder i tvätten, skriva en packlista eftersom jag åker till Öland på fredag, känns helt sjukt och jag längtar!! 

Nej, nu ska jag käka. Sen ska jag fan ta mig en powernap, kösshaj.


Och nej, jag kände inte att det var värt att vrida på bilden.

Kommentarer
Postat av: JULIA

tack julle!

2010-06-08 @ 22:04:42
URL: http://jjuliarosen.blogg.se/
Postat av: Jennifer

Fan vad härligt med öland! :)

2010-06-09 @ 11:59:36
URL: http://jenniferellinor.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Jag orkar inte ha en "msnkonversation" här på bloggen, så istället för att fråga hur jag mår, gör osv. så kan ni väl kommentera om det jag har skrivit i inlägget här ovan? Om ni absolut vill fråga, så adda får ni gärna adda min msn.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0