liiite irriterad blir jag allt

Inte konstigt att mina bilder som jag laddade upp och beställde inte har kommit än.. Jag loggar in på Fuji direkts hemsida och ser att jag laddat upp dem, men inte beställt dem. Det gjorde jag väl visst? Dåligt. Men nu har jag beställt dem och det stod att jag får dem typ till veckan, gött. Av alla bilder ska jag göra en scrapbook och när jag blir gammal ska jag sitta och skratta åt alla fula bilder, höhöhö.

Förövrigt är jag jävligt trött, kom hem halv fem på midsommar och igår kom jag hem halv fyra. Denna söndag ska jag bara ner en stund och träffa lite kompisar och sedan hem och sova. Förövrigt hade jag en bra födelsedag, kvällen var ganska tråkig, men den blev bra av massa fina pojkar och Pauline.

Imorse gick jag motvilligt upp vid kvart över tolv, åt frulle och bytte om. Sedan cyklade jag ner till Gårda Brygga för att säga hej då till min älskade Lisa som åker till Spanien idag och blir borta i två veckor, tråkigt. Kommer att sakna min pärla, men jag unnar henne verkligen denna resan.

Nej, nu ska jag ta mamis cykel och dra mig neråt mot samhället. Pussis!

Bildbrist. Vita Sand är en fin plats, faktiskt.


Kommentarer
Postat av: JULIA

TACK <3

ja visst tröttnar man! ,du har helt rätt ;d

2010-06-27 @ 21:00:08
URL: http://jjuliarosen.blogg.se/
Postat av: AMANDA FALK

så mysig bild .)

Sv: ja jösses så gott det var!

2010-07-01 @ 22:24:10
URL: http://amandafalk.se

Kommentera inlägget här:

Jag orkar inte ha en "msnkonversation" här på bloggen, så istället för att fråga hur jag mår, gör osv. så kan ni väl kommentera om det jag har skrivit i inlägget här ovan? Om ni absolut vill fråga, så adda får ni gärna adda min msn.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0