& så blev man 17 år!

Klockan 13:13 för sjutton år sen föddes jag, just idag. En jävligt världelös ålder, men det är ju kul att fylla år. Vaknade faktiskt inte av mina sjungade päron imorse, utan av att Lisa ringde mig, den förvirrade gullungen. Sen kom min mor, far och bror in och sjöng så vackert. Jag fick en vågtång, hörlurar, kuponger värda femhundra spänn på Kungsmässan, solpuder, mascara och en hårspray fick jag till och med.

Sen så har jag varit en snabbis på stranden med Astrid och Linnea och jag kan ju säga såhär; jag har sett mitt blivande barn. Eller ah, hur jag vill att det ska se ut. Det var en liten kille som var hälften italienare (det måste han ha varit) och hälften svensk. Han var så söt så att mitt hjärta smälte..

Vi har ätit tårta och senare ska vi äta grillat, jag har bestämt maten. Har nyss skrivit tack till alla som skrev till mig på Facebook, tog en stund. Och så har jag fått massa gulliga sms, fina grejer det. Och ikväll har jag ingen aning om vad som händer, men träffa mina vänner ska jag göra ialla fall! Och nyss bjöd Tobias mig på fest i Borås, haha. 

Min smarriga tårta som mami gjorde.  

Kommentarer
Postat av: Vendela

grattis ! :D

2010-06-26 @ 17:31:59
URL: http://vendelalohaller.blogg.se/
Postat av: Sandra

MUMS

2010-07-09 @ 13:31:01
URL: http://sandraevaldsson.se

Kommentera inlägget här:

Jag orkar inte ha en "msnkonversation" här på bloggen, så istället för att fråga hur jag mår, gör osv. så kan ni väl kommentera om det jag har skrivit i inlägget här ovan? Om ni absolut vill fråga, så adda får ni gärna adda min msn.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0