22:04

Sitter nyduschad i bästa gos-tröjan, dricker te ur världens finaste mugg, har ansiktsmask och bredvid mig har jag också lite godis kvar (köpte det i fredags, är jag den enda som lyckas spara så länge?). Bra avslut på denna söndag, helt enkelt. 

Och ja, tänkte bespara er eländet att se mitt ansikte, som ser helt flottigt ut.

Sen har jag funderat på några saker (vet att ni gillar det)
- Varför är te så gott? Har druckit det varje dag i princip hela mitt liv, och jag tröttnar aldrig. 
- Hur var mitt liv innan jag hade min dator? Frågade min mami häromdagen, hennes svar blev "då satt du inne i sovrummet och svor, jääävla internet...."
- Hur orkar man uppdatera sin Facebook med typ 3404906840 statusar om dagen? Dessutom, med något man absolut inte bryr sig om. Typ "nu ska jag gå och duscha" mmh, för min carebox sprängs ju inte eller så.
- Varför är snygg-prinsen of Sweden och Orlando Bloom typ identiska? 
- Varför vuxna underskattar ungdomar som jobbar. Ta donken som exempel, när jag inte får min hamburgare i tid, står inte jag och suckar och himlar med ögonen, eller tillochmed skäller på hon/han i kassan. Jag ler bara och tänker "jag vet hur det känns att vara stressad!" och alla vuxna har väl också haft ett kneg som ungdom?!?!
- Hur jag har fått turen att ha så bra vänner. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Jag orkar inte ha en "msnkonversation" här på bloggen, så istället för att fråga hur jag mår, gör osv. så kan ni väl kommentera om det jag har skrivit i inlägget här ovan? Om ni absolut vill fråga, så adda får ni gärna adda min msn.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0