Pirriga nerver.

Är så trött att jag tillochmed halvsov i fåtöljen förut, så nu är det hög tid för att krypa ner under täcket och bara blunda.
Gick svinbra på genrepet idag, himla gatt! Imorgon är det föreställningspremiär och det är både pirrigt och roligt. Två föreställningar om dagen fram tills fredag, snacka om full rulle. 

Tänkte förut hur det kändes på intagningsprovet (teaterlinjen på gymnasiet), när man stod där med pappret i hand och skulle framföra en monolog för en liten "jury" typ. Jag var så nervös att det gjorde ont i kroppen, men ändå gick det bra. Det var ju ingenting i jämförelse att spela framför fullsatt publik, dvs. femhundra pers. 
Valet att söka teaterlinjen är något av det bästa jag gjort. Rekommenderar verkligen estetlinjen för dem som vill göra någonting roligt av sin gymnasietid. Sen är det ju en fördel om man har intresse inom de estetiska ämnena.

Godnatt fina! Önska mig lycka till imorgon. Puss. 

Händer med posen?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Jag orkar inte ha en "msnkonversation" här på bloggen, så istället för att fråga hur jag mår, gör osv. så kan ni väl kommentera om det jag har skrivit i inlägget här ovan? Om ni absolut vill fråga, så adda får ni gärna adda min msn.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0