Förste februari tvåtusentolv.

Tog en paus i allt tittande och träffade Linnea en snabbis, fina vän. På fredag fyller hon nitton år, tiden går så himla fort. Hänger inte riktigt med. 

Hade lite beslutsångest för vilken film jag skulle kolla på förut. Hittade första säsongen av One Tree Hill som stått och samlat damm på hyllan alldeles för länge. Minns verkligen att jag kollade slaviskt på säsong ett och två där ett tag. Jag är dålig på att följa programmen på tv, mycket bättre att köpa boxen.
Iallafall, då tyckte jag att det inte fanns någon snyggare kille än Chad Michael Murray, och jag minns varför, för han är så himla fin. Men de som känner mig vet att jag föredrar mörkare killar och när jag ser James Lafferty känns det bara WOOOOW. 

Mmh, fina pojkz.

Annars har jag haft en veeeeeery bad hair day... Och jag börjar få en snygg utväxt. Vet inte vad jag vill göra med mitt hår. Fortsätta att färga det rött och klippa lite pageaktigt? Tåls att tänka på. Imorgon åker jag bil in till skolan, det är en lyx. Ska sova nu, så att jag orkar ta mig upp ur sängen imorgon. Godnatt!

Kommentarer
Postat av: Michaela

OTH <3

2012-02-07 @ 18:30:58
URL: http://miski.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Jag orkar inte ha en "msnkonversation" här på bloggen, så istället för att fråga hur jag mår, gör osv. så kan ni väl kommentera om det jag har skrivit i inlägget här ovan? Om ni absolut vill fråga, så adda får ni gärna adda min msn.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0