My head speaks a language, I don't understand.

Hejsan allihopa, som Tiffany brukar säga!
Sov till kvart i ett idag, typ. Har inte fått någon ordentlig ledighet på typ två veckor, så idag låg jag kvar så länge som möjligt. Har fått nackspärr också, sämst. 

Igår morse steg jag upp klockan sex och det var ju inte det roligaste jag har varit med om kanske. Men okej, gjorde våra två sista föreställningar och det gick bra. Åtta stycken föreställningar på fyra dagar, det sista vi gör tillsammans innan studenten. Tack alla estetjävlar, löv u all! 

När jag kom hem blev det till att duscha, käka och lite fix. Sen drog jag och systrami in till Kungsbacka för att dricka en cider innan vi skulle bowla med hennes kompisar. Vi hamnade på Prinsen och satte oss vid ett litet bord och pratade om lite knäppisar vi träffat på krogen. 
Sen var det dags för bowling, hade inte bowlat sen Linnea fyllde arton, för ett år sedan. Jag, Carro, Theo och Tommie var i samma lag, fast såklart tävlade vi mot varandra. Jag kom (icke förvånansvärt) sist, men jag hade väldigt roligt, så för mig gör det ingenting. Bäst var när jag och systrami slog varsin strike efter varandra, power. Två bilder från igår

Fin systrami på Prinsen.

Bowlaaa.

En väldigt trevlig kväll i övrigt. Hann med bussen kvart i tolv, skönt. Tror att jag somnade så fort huvudet landade på kudden, helt slut. Jaja, nu ska vi snart ner och handla lördagsgodis, som på den gamla goda tiden. Köss!

Kommentarer
Postat av: Michaela

Ja, Eminem levererar alltid ;) love him!

2012-02-12 @ 17:45:59
URL: http://miski.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Jag orkar inte ha en "msnkonversation" här på bloggen, så istället för att fråga hur jag mår, gör osv. så kan ni väl kommentera om det jag har skrivit i inlägget här ovan? Om ni absolut vill fråga, så adda får ni gärna adda min msn.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0