Fjortonde februari tvåtusentolv.

Vid sjutiden gick jag in och lade mig i mamis säng och somnade dirr. Vaknar lite smått av att Peter kommer in i sovrummet

P:
Hej Julia!
Jag: Mmmh..
P: Oj, vad du sover!
Jag: Mmmh...

Slår upp ögonen och tänker att "klockan är säkert halv två och Peter har varit vaken i flera timmar och har inte ätit frukost!!" så kollar jag på klockan som visar 10:45. 
Jaja, tänkte att det var lika bra att gå upp. Förövrigt måste min drömfångare funka. Har typ inte drömt något riktigt hemskt sen jag införskaffade den, så imorse när jag gick över och lade mig i mamis säng, så drömde jag om död och andra hemskheter. Leeezkit.

Just det, jag fick inte riktigt ut några tårar till Lejonkungen igår. Jag låg mest och frös av alla kalla kårar. Så ja, jag fick söka lite på Youtube, på sådant som jag garanterat vet att jag gråter till.

Beyonce sjunger Halo för en cancersjuk flicka, kan man någonting annat än att älska henne? Så otroligt jäkla fint.


Detta är slutet på en film, Livet är underbart, så kolla inte om ni hade tänkt se den från början. Världens vackraste film om andra världskriget. 
Jag har en vän som återberättade om den här filmen innan jag hade sett den, redan då grät jag. Sevärd!

Kommentarer
Postat av: carro

varför ska du gråta ens?

2012-02-14 @ 20:22:00
URL: http://givememusic.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Jag orkar inte ha en "msnkonversation" här på bloggen, så istället för att fråga hur jag mår, gör osv. så kan ni väl kommentera om det jag har skrivit i inlägget här ovan? Om ni absolut vill fråga, så adda får ni gärna adda min msn.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0