Vilket djur hade du velat vara?

Imorgon är det fredag. I vanliga fall brukar jag vara aspepp för helg, men inte idag. Imorgon har jag repetition hela dagen, samt klockan tio till fyra på lördag. Sen är det föreställningsvecka hela nästa vecka. Fattar ni hur mycket jag ska sova på söndag? Ska inte röra mig ur sängen på hela dagen, kommer få liggsår. 

Annars kom Maria över till mig en stund förut, väldigt längesedan sist, eftersom att vi alltid brukar vara hos henne. Men ja, vi tände lite ljus och lyssnade på musik, osv. Helt seriöst, åttio procent av tiden vi är med varandra, så skrattar vi. BÄST! Och någonting jag skulle vilja ha tillsammans med henne, är ett radioprogram eller tv-show. Det hade ägt. 

Påtal om annat, så frågade jag henne "om du fick vara ett djur, vilket hade du varit då?" och det är intressant att veta och motivation. Hon svarade en häst, för att de är ståtliga. Själv skulle jag vilja vara ett kattdjur. Så många gånger som jag avundsjukt har kollat på Percy och Gösta när de ligger och sover bekymmersfritt när en annan måste gå till skolan. 
Sen var jag tvungen att googla lejon, världens vackraste djur. Ståtliga, fina och fashinerade.

Vacker hona.

Vackra hanar.

Åååååhåhåhåhåhå, sötaste jag sett. Tänk att ha den här lilla krabaten som husdjur, mmh. Innan jag dör så ska jag gossa med en lejonunge.

Bilderna är funna på denna sida, fantastiska bilder btw.

Det är kasst med kommentarer nuförtiden, nu har ni chansen! Vilket djur hade du velat vara? Motivera gärna, så får jag lite trevlig läsning. Säkert inte en jävel som kommer att svara.. 

Annars uppstod det världens lycka förut, när jag hittade mina favoritlåtar med Mike Oldfield. Min papi har alltid spelat honom genom åren och jag känner mig typ liten igen när jag lyssnar. Minns en gång att jag satt i baksätet i bilen och kämpade emot gråten. Typ nio år och så berörd av musik, huhu. Ibland behöver man inte massa text, bara musik. 

Jaja, färdigtjatat för denna torsdagen. Eller nä, hur kallt är det inte ute?!?! Blir ju deprimerad. Kan det inte bli vår istället? Puss, på er som slösar bort sin tid genom att läsa min blogg.

Kommentarer
Postat av: Kåta Gun

Jag hade velat vara en liten myra så jag lätt kan krypa in i mäns kalsonger och ta del av det goda.

2012-02-03 @ 00:20:50
Postat av: Per-Arne

Jag hade velat vara en snigel som tryggt kan spendera sin vakna tid i sitt skal, gärna med en folköl och en påse chäpps.

2012-02-03 @ 00:21:47
Postat av: P. Nilegård

Jag hade velat vara en svart korp för då kan jag lätt flyga omkring och sno åt mig gratissaker till mitt lilla bo.

2012-02-03 @ 00:23:32
Postat av: Sunken

Jag hade velat vara en koala, för de sover 90% av sin livstid och när de inte sover är de höga på eucalyptusblad. Gött liv helt enkelt.

2012-02-03 @ 00:25:51
Postat av: Amanda

Jag hade velat vara... Ett kattdjur också.. Kanske ett lo? Dem verkar ha det bra dem! :)

2012-02-04 @ 08:59:31
URL: http://amandakallman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Jag orkar inte ha en "msnkonversation" här på bloggen, så istället för att fråga hur jag mår, gör osv. så kan ni väl kommentera om det jag har skrivit i inlägget här ovan? Om ni absolut vill fråga, så adda får ni gärna adda min msn.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0