Saturday I love you like gold. Not like the Monday, you pass like a ghost.

Och så blev det måndag, ny vecka - nya tag! Men ja, glömde ju av att jag hade sovmorgon... Men ja, jag var inte bitter för det, halvsov (var så trött att jag skelade) i Minnas knä på sista lektionen i sceniskt musikprojekt. Sen håltimma från elva till två, segt, men fick lite plugg gjort. Sen fotografisk-bild-lektion där vi gick igenom massa fotografer, snacka om att jag hade träsmak i röven. 

Hann med att träna med Linnea också, känns så himla skönt efteråt. Något annat som inte känns så himla skönt är att det snöar ute, när ska den försvinna?!?! F.A.N.
Så har jag världens längsta dag imorgon också, halv nio till halv fem....... Är det ett skämt eller? Isåfall är det inte roligt. Mene, när vi hade musikal i höstas gick jag i skolan i 13,5 timmar och då var jag jätteaktiv. Så morgondagen lär jag klara.  

Mmh, har gått och längtat efter min säng hela dagen. Så nu ska vi dejta! Puss och godnatt.

Inte så svårt att förstå varför jag har den här bilden som bakgrund på min dator? Sommar, minnen, fina vänner, Dalsland.

Kommentarer
Postat av: amanda

ge. mig. sommar. nu. ALLT ÄR SÅ LÄTT DÅ!? haha, ryck.. pusspuss

2012-02-20 @ 23:44:35
URL: http://amandakallman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Jag orkar inte ha en "msnkonversation" här på bloggen, så istället för att fråga hur jag mår, gör osv. så kan ni väl kommentera om det jag har skrivit i inlägget här ovan? Om ni absolut vill fråga, så adda får ni gärna adda min msn.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0