"Tyngden på dalskidan, älskling!"

Här var det snålt med uppdatering från idag. Får väl skylla på mitt internet som flippat loss hela eftermiddagen och att jag faktiskt suttit och aktivt skrivit manus inför vår föreställning. Har lite då och då kollat på Snowroller, asså jag skrattar lika mycket varje gång jag ser den. Stig-Helmer är sådär charmigt töntig, löv it. 

Min favorit är pappan som är så jäkla snål och hetsig, tycker att han påminner om någon jag känner...

Bästa citatet idag
Vi sitter på gympan och pratar om Barney Stinson, från How I met your mother. Hanna berättar om ett avsnitt hon har sett.
Hanna: Så drog han hem massa tjejer!
Lina: Vadå, så han är en kvinnotjusare?
Jag: HAHAHA, kvinnotjusare?
Lina: Eller vad heter det då?
Jag: HAHA, manshora?!

Sötizzzzzzen. 

Jaja, ska väl gå och lägga mig snart. Imorgon får jag sova en halvtimma extra, guld värt. Och måste tipsa om ett roligt spel för er som har iPhones och liknande --> Draw Something, Anna tvingade mig att skaffa det igår. Man ska måla och så ska den andre gissa, jag och Irma gör de roligaste målningarna till varandra. Közz!

Kommentarer
Postat av: CARRO

haha, pappan är ju bara bäst!

2012-02-23 @ 08:42:57
URL: http://www.nattstad.se/carolinebengtsson
Postat av: Michaela

Åh, vad segt :( sånt suger verkligen! Jag är typ beroende av boxern, för när jag är på skolan (bor ju på internat) så missar jag alla program, det är ju fördelen med att kunna spela in liksom! För alla program går inte i repris och alla program kan man inte kolla på någon annanstans :( lider med dig sötan! :(

2012-02-23 @ 14:25:05
URL: http://miski.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Jag orkar inte ha en "msnkonversation" här på bloggen, så istället för att fråga hur jag mår, gör osv. så kan ni väl kommentera om det jag har skrivit i inlägget här ovan? Om ni absolut vill fråga, så adda får ni gärna adda min msn.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0