Jag hatar rubriker.

För er som orkar bry sig/läsa/anteckna, så tänkte jag dra en resumé av min helg.

Lördag
Jobbade jag. Sen hem och käka, vidare till Maria där jag först fikade med hennes familj. Resten av kvällen minns jag inte så bra, för jag låg och halvsov i hennes säng. Kom hem vid elva, tror att jag däckade vid halv tolv. Vaknade motvilligt nångång vid två, av att min syster kom hem från krogen. 

Söndag/idag
Fick jag sova mycket längre än igår, mami var snäll och körde in mig till jobbet. När jag har slutat kom Anna och hämtade upp mig. När jag kom hem käkade jag och sedan tog jag och A en powerwalk, skönt. Gick förbi en bakfull Linnea en sväng och drack en kopp kaffe. 

Mer intressant än så har den inte varit. Imorgon får jag mig lite sovmorgon, glaaaaaaaad. Jag har väntat i tre år på att få sovmorgon på måndagar!!! Nä, nu är det hög tid att nana. Nattinatti alla fina. 

Gösta är så fin när han sover, får ont i hjärtat.


Kommentarer
Postat av: emilia

sv: haha ja men jag är ju duktig och åker hihi :) ja jag längtar också! kommer bli jättemys. då kan vi sitta ute i solen hela dagarna och grilla på kvällarna. puss<3

2012-02-27 @ 21:21:08
URL: http://emiliabquist.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Jag orkar inte ha en "msnkonversation" här på bloggen, så istället för att fråga hur jag mår, gör osv. så kan ni väl kommentera om det jag har skrivit i inlägget här ovan? Om ni absolut vill fråga, så adda får ni gärna adda min msn.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0