Natti, natti.

Imorse när jag låg och snoozade mellan alarmet ringde så drömde jag om att jag blev omfamnad av en fin pojk. En som innan var en riktig guldklimp, men som sedan blev en i mängden. Så ja, det var värt att sova lite extra, för att få drömma klart. Åhå, varför drömmer man alltid något bra när man ska stiga upp?

Haft två föreställningar idag, nu är det bara fyra kvar. Annars gick det bra idag, tråkigt att ha en lame publik beståendes av högstadieelever bara... Men kvällsföreställningarna är guld! Så härligt att hela estetgänget är som en enda stor familj, like it. 
Gick förbi Anna en sväng när jag kom hem till Åsa (haha, Åsa låter ju verkligen som en person, fast det är en ort) och tog en mysig liten fika med henne och hennes mami, mysigt och efterlängtad. Blev hemskjutsad och jag tog mig en dusch så fort jag kom in, har fortfarande kvar vit hårspray i hårbotten. Kul...

Nu börjar jag bli så trött, huvudet hänger inte riktigt med. Ska bli så gött att dejta kudden! Har ingenting mer att säga egentligen. Godnatt mina fina.

Kommentarer
Postat av: amanda

Det värsta är ju verkligen att man sover som goast när klockan väl ringer! det känns så i alla fall... jäklar vad flitig du är! heja dig!

2012-02-09 @ 07:36:46
URL: http://amandakallman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Jag orkar inte ha en "msnkonversation" här på bloggen, så istället för att fråga hur jag mår, gör osv. så kan ni väl kommentera om det jag har skrivit i inlägget här ovan? Om ni absolut vill fråga, så adda får ni gärna adda min msn.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0